Foto – Mici bucurii în prag de sărbători unei familii greu încercate din localitatea Rona, aduse de jandarmii sălăjeni

by Mihai POP
0 comment 85 views
A+A-
Reset

Jandarmii sălăjeni au adus un strop de bucurie unei familii greu încercate din localitatea Rona, unde tată a doi copii și soț a fost nevoit să renunțe la serviciu pentru a-și putea îngriji familia. Mama duce cu mult curaj o luptă împotriva cancerului de col uterin, iar cei doi copii, băiatul suferă de sindromul Prader-Willi, iar fetița a fost supusă unei complicate intervenții chirurgicale pe cord deschis când avea abia 2 luni și jumătate


O familie din localitatea Rona ne oferă cel mai solid exemplu de unitate în fața sărăciei și a bolilor, care au năvălit peste universul lor prea brusc. Doi copii, mama grav bolnavă și un tată șomer, trăiesc cu o soartă mai puțin blândă.

Tata Sorin a fost nevoit să renunțe la serviciu pentru a-și putea îngriji familia. Soția, Ana, duce cu mult curaj o luptă împotriva cancerului de col uterin care îi provoacă multă suferință. Fiul, Cătălin, în vârstă de 12 ani, suferă de sindromul Prader-Willi, iar micuța Anais a fost supusă unei complicate intervenții chirurgicale pe cord deschis când avea abia 2 luni și jumătate.

În ciuda greutăților pe care viața i le-a scos în cale, Sorin are forța să rămână optimist. Cu un zâmbet care pentru alții ar părea imposibil, el le-a spus cu fermitate, jandarmilor: „Trebuie să mergem înainte!”

Jandarmii sălăjeni, spiridușii lui Moș Crăciun

Peste tot există sărăcie, durere și neajunsuri! Este important ca atunci când putem și dorim să facem o faptă bună, să adoptăm măcar pentru o zi o familie greu încercată și să aducem puțină speranță și lumină în viața lor.Pentru ei orice ajutor este neprețuit.

Jandarmii sălăjeni, spiridușii lui Moș Crăciun au adus o rază de speranță în casa familiei lui Sorin, o familie greu încercată de lipsuri materiale și neajunsuri, care au primit cu mare bucurie darurile de la Moș.

Dulciuri, jucării, dar și diverse produse alimentare, cumpărate de jandarmi, au ajuns în camerele celor doi copii.

Emoțiile au fost puternice de ambele părți, iar jandarmii abia și le-au stăpânit. Bucuria acestor copii a fost punctul central al acțiunii lor și se simt fericiți că acum, în prag de sărbători, au reușit să ofere o clipă de bucurie unor suflete pure.

Ne bucurăm că am reușit să aducem puțină alinare semenilor noștri mai puțin avantajați. Mulțumim tuturor colegilor pentru implicare!”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Sălaj.

Jandarmeria Sălaj organizează permanent acțiuni cu caracter umanitar, pe parcursul întregului acesta, vizând în special copiii și bătrânii.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!