Responsive Menu
Add more content here...


Foto – Mesajul scris de Iuliana Tudor în Cartea de Onoare: ”Vă sunt alături întotdeauna!”

by Mihai POP
0 comment 74 views
A+A-
Reset

Casa Municipală de Cultură Zalău, a fost gazda spectacolului muzical-coregrafic, dedicat Zilei Naționale a României: ,,La multi ani, România! La mulți ani, români! Cu această ocazie, primarul Ionel Ciunt a avut deosebita plăcere de a-i ura bun venit prezentatoarei TVR, Iuliana Tudor, iar în semn de prețuire, din partea comunității din municipiu i-a oferit un buchet de flori


Casa Municipală de Cultură Zalău, a fost gazda spectacolului muzical-coregrafic, dedicat Zilei Naționale a României: ,,La multi ani, România! La mulți ani, români! Spectacolul s-a desfășurat marți, 28 noiembrie,  la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalău.

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor au urcat Orchestra și dansatorii Ansamblului Artistic Profesionist ”Porolissum” conducerea muzicală dirijor Ionuț Dârjan și coregraf Anghel Dușcaș, Grupul vocal ”Zestrea”, coordonator Rodica Pop Seling, soliști colaboratori: Maria Sârca, Alice Ghile, Alexandra Antal, și Ancuța Bălăjel.

Acesta a fost un eveniment la care cei ce au ales să fie prezenți și au răspuns invitației publice lansate de Primăria Municipiului Zalău și Casa Municipală de Cultură Zalău, au făcut-o dintr-un sentiment de responsabilitate pentru istoria națională.

Sute de zălăuani, s-au bucurat ca în acest an spectacolul “La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, dedicat sărbătoririi Zilei Naționale a României, să fie prezentat de doamna Iuliana Tudor, iar în semn de prețuire, din partea comunității din municipiu i-a oferit un buchet de flori.

Spectacolul organizat de Primăria Municipiului Zalău și Casa Municipală de Cultură, a fost despre #unitate și #patriotism, despre valorile naționale românești care ne fac MÂNDRI CĂ SUNTEM ROMÂNI!🇷🇴

Cu această ocazie, Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a primit, astăzi, la sediul instituției, vizita doamnei Iuliana Tudor, invitată în Zalău pentru pezentarea evenimentului dedicat sărbătoririi Zilei Naționale a României, organizat marți, 28 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Mesajul scris de Iuliana Tudor în Cartea de Onoare: ”Vă sunt alături întotdeauna!”

În cadrul întâlnirii de astăzi, doamna Iuliana Tudor s-a semnat în Cartea de Onoare, transmițând următorul mesaj:

“Cultura este parte din sănătatea unui popor pe termen lung! Vă felicit pentru implicarea și susținerea fenomenului cultural legat de ceea ce are mai frumos România: tradițiile și obiceiurile noastre! Vă sunt alături întotdeauna!”

Vă mulțumim pentru prezența în Zalău, pentru onoarea pe care ne-ați oferit-o de a vă avea alături de noi la un eveniment important și pentru gândurile bune transmise– spune primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

You may also like

Leave a Comment