FOTO. Lucrări de modernizare la şcoala şi căminul cultural din Cristolţ

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 57 views
A+A-
Reset

După ce a fost reabilitată, modernizată şi extinsă clădirea căminului cultural din Cristolţ, administraţia locală a finalizat în această lună şi lucrările de modernizare din curtea căminului. Au fost lucrări multiple prin care s-au creat noi locuri de parcare, au fost amenajate rigole betonate, lampadare moderne, fiind creat şi un spaţiu verde cu băncuţe


Recent, administraţia locală a finalizat lucrările de reabilitare, modernizare şi extindere la căminul cultural din Cristolţ. Comunitatea se bucură de cele mai bune condiţii acolo, iar după finalizarea acelui proiect, în vara trecută, mai rămăsese de modernizare doar curtea căminului. Lucrările au început pe finalul anului trecut, iar în această lună au fost finalizate, astfel că investiţia este una completă.

Valoarea investiţiile la reabilitarea şi modernizarea curţii căminului cultural se ridică la suma de 557.000 de lei, bani din bugetul local. Lucrările au fost recepţionate în această lună.

S-a betonat curtea, fiind realizate şi aproximativ 20 de locuri de parcare. Totodată, s-au amenajat rigole betonate, iar pentru partea de iluminat s-a apelat la lampadare amplasate pe partea cu căminul, dar şi pe partea cu şcoala.

Totodată, s-a montat şi un catarg înalt de 12 metri.

A fost amenajat  un spaţiu verde şi au fost montate şi băncuţe. În zonă se află şi un rondou, unde autorităţile locale îşi propun să planteze un brad, pentru a-l avea permanent acolo.

Se modernizează şi Şcoala Gimnazială

În această perioadă continuă lucrările în comuna Cristolţ şi în prezent este deschis şantierul de la Şcoala Gimnazială Cristolţ. Valoarea proiectului este de 550.000 de lei, iar finanţarea vine de la bugetul local.

Lucrările au început la finalul anului trecut şi sunt în desfăşurare şi în prezent. Termenul de finalizare este vara anului viitor.

S-a început de la şape, parchet, tavane şi vor fi refăcute şi instalaţiile electrice şi sanitare. La exterior vor fi montate streşini, jgheaburi şi burlane.

You may also like

Leave a Comment