Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Laureaţii din minifotbalul judeţean au fost premiaţi

Campioana judeţeană, câştigătoarele Ligii 2, respectiv Ligii 3, precum şi golgheterii din cele trei ligi judeţene au fost premiate într-un cadru festiv la Baza Sportivă Onix Traian

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 341 views
A+A-
Reset

A fost un sezon lung, un sezon frumos, un sezon de poveste în Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj. Şi, ca orice organizator care se respectă, la final, laureaţii au fost premiaţi. Asociaţia Judeţeană de Minifotbal Sălaj a organizat o zi de sărbătoare la Baza Sportivă Onix Traian din Zalău. Au avut loc meciuri demonstrative, urmate de o festivitate de premiere pentru laureaţii din Superligă, Liga 2 şi Liga 3, iar ziua s-a încheiat cu finala Cupei României dintre ACS Dia Guard şi Sport Activ DB, partidă câştigată de gruparea condusă de Flore Pop şi Florin Marian Raţ.

Însă, să le luăm pe rând. După meciurile demonstrative a avut loc festivitatea de premiere, fiind răsplătite pentru efort echipele de pe podium, golgheterii, dar şi cei mai buni portari din cele trei ligi judeţene.

Astfel, la Superligă, ACS Dia Guard a cucerit un nou titlu judeţean, în timp ce medaliile de argint au ajuns la ACS Dandonia Fotbal. Surpriza plăcută a sezonului a fost ACS Rapid Bănişor-Peceiu, formaţie ce a încheiat campionatul pe locul 3 şi a reprezentat Sălajul la faza naţională a Cupei României.

Campioana Dia Guard a dat şi cel mai bun portar al campionatului, pe Vlad Bonţe, dar şi golgheterul competiţiei, Ciprian Pavel. Pe locul secund în clasamentul golgheterilor s-a clasat Emanuel Seran de la Brothers Team, în timp ce Elisei Gâscan de la TDI a completat podiumul.

Liga 2 a fost câştigată de Info Plus, în timp ce Cetăţenii Bad Boys s-a clasat pe locul secund, iar Unirea Hida a completat podiumul. În ceea ce priveşte clasamentul golgheterilor, Raul Man de la Salvarea Zalău a fost cel mai bun marcator, urmat în acest clasament de Florin Brumar de la Info Plus şi Robert Niculăuţ de la Faimoşii. Cel mai bun portar a fost desemnat Futo Tiberiu de la Cetăţenii.

Milionarios a fost echipa care s-a impus în Liga 3, urmată în clasament de Terra Kid şi Viitorul Atletic Zalău. Cel mai bun marcator al campionatului a fost Narcis Glăvuţ de la Someşul Letca, în timp ce Katona Krisztian de la Terra Kid s-a clasat pe locul al doilea. Pe locul 3 a fost Marius Tarţa de la Milionarios. Cel mai bun portar a fost desemnat tânărul David Miclea de la Viitorul Atletic  Zalău.

You may also like

Leave a Comment