Foto. Lansare de carte – Ileana Grațiana Pop: „Destinul unei vieţi zbuciumate”

by Mihai POP
0 comment 58 views
A+A-
Reset

Vineri, 8 decembrie 2023, în sala ”Porolissum” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, a avut loc lansarea cărții doamnei Ileana Grațiana Pop din Ciumărna – cunoscut rapsod și meșter popular


Apariția unei cărți înseamnă, de fiecare dată, o bucurie imensă nu numai pentru autor, ci și pentru cititorii care îi vor răsfoi filele pentru a pătrunde într-un univers inegalabil. Iar atunci când este vorba despre un volum-mărturisire totul se transformă într-o declarație de suflet a scriitorului.

A apărut cartea „Destinul unei vieţi zbuciumate”, scrisă de Ileana Grațiana Pop din Ciumărna – cunoscut rapsod și meșter popular. Vineri, 8 decembrie 2023, în sala ”Porolissum” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, a avut loc și lansarea cărții, în cadrul unui eveniment cu totul deosebit, o întâlnire emoționantă la care au participat alături de Ileana Grațiana Pop, oameni care i-au fost dragi din diferite domenii, precum și viceprimarul Teodor Bălăjel.

A fost o mare bucurie să-i pot fi aproape la acest eveniment. Pentru că știam de mult că își dorea să scrie o carte de memorii. Pentru că știam că are de spus lucruri importante pentru noi, sălăjenii, și acum avem privilegiul să le aflăm”, a transmis viceprimarul Teodor Bălăjel.

Mereu aproape de noi, începând cu grupul de colindători “Urmașii lui Iancu” și acum cu proiectele Asociației “Șezătoarea- despre oameni și tradiții”, doamna Grațiana mereu ne-a inspirat cu iubirea sa pentru tradițiile și obiceiurile românești precum și cu puterea pe care a dovedit-o în fața greutăților vieții.

Ileana Grațiana Pop ne dezvăluie frumosul din universul spiritualității noastre. Prin prisma unei vieți trăite cu dragoste pentru oameni. Calitățile ei sufletești o fac un tezaur uman.

You may also like

Leave a Comment