Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. La Stadionul Municipal, lucrări de întreţinere la gazon

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Întrucât competiţiile de fotbal sunt în pauză, angajaţii Primăriei aduc îmbunătăţiri la suprafaţa de joc. Urmează să fie montată şi o instalaţie de irigarea a gazonului prin aspersoare

Liga a III-a va începe abia pe 27 august, iar fotbaliştii de la SCM Zalău sunt în vacanţă până în 7 iulie. Întrucât în această perioadă nu sunt competiţii, dar nici activitate, angajaţii Primăriei aduc îmbunătăţiri la suprafaţăa de joc.

În prezent, în cadrul Stadionului Municipal din Zalău s-au efectuat lucrări de întreținere la gazonul terenului de fotbal.În acest sens s-a realizat următoarele acțiuni:aerare gazon, aerare gazon cu scoatere dopuri, urmată de înnisipare, scarificare mecanizată gazon, erbicidari selective împotriva buruienilor dicotiledonate, supraînsămânțare, fertilizare, tratamente fitosanitare, înlocuire rulouri gazon.

În perioada următoare unele dintre aceste acțiuni vor continua pentru a avea cea mai potrivită suprafață de joc. Totodată urmează în perioada următoare sa fie montata și instalatia de irigarea a gazonului prin aspersoare.

În ultima perioadă, Stadionul Municipal s-a transformat radical, având loc reabilitarea tribunelor şi a vestiarelor.

You may also like

Leave a Comment