Foto – Jandarmii sălăjeni au făcut cadouri unei fetițe de 6 ani din Jibou ce a fost părăsită de mamă

by Mihai POP
0 comment 55 views
A+A-
Reset

Moș Crăciun bleu-jandarm! Crăciunul acesta va fi unul cu bucurie și zâmbete pentru o familie din orașul Jibou datorită jandarmilor sălăjeni. Ei au răspuns strigătul de ajutor al unui tată, care își crește singur o fetiță de numai 6 anișori, fiind abandonată de mamă

Crăciunul este perioada în care lumea e cuprinsă de magia sărbătorilor de iarnă, când toți pregătesc mâncarea tradițională, bradul și colinde, dar este și despre fericirea din ochii copiilor care primesc cadouri.

În perioada aceasta nu toți copiii îl așteaptă pe Moș Crăciun. Neajunsurile financiare îi face pe mulți să nu mai îndrăznească să vizeze la un cadou. Este și cazul a unei fetițe de numai 6 anișori din orașul Jibou, care este crescută doar de tată, deoarece mama acesteia a abandonat-o.

Pentru a aduce o bucurie micuței, jandarmii sălăjeni au devenit pentru o zi ajutoarele lui Moș Crăciun, oferindu-i cadouri și alimente în pragul Crăciunului.

În ciuda lipsurilor materiale, Iulia privește viața cu optimism și este mereu zâmbitoare.

Greutățile nu l-au doborât pe tatăl care a rămas alături de Iulia. Nu a abandonat-o, nu a părăsit-o, ci se chinuie să o crească așa cum poate.

Jandarmii sunt bucuroși că au reușit să aducă, în prag de sărbători, un strop de bucurie celor mai puțin avantajați.

Fapta lor a fost răsplătită prin bucuria și emoția fetiței care i-au trecut pragul, zâmbetul ei și cel mai important, împlinirea sufletească al tatălui, care știe că anul acesta, Crăciunul va fi despre speranță, recunoștință și bucuria copiilor la care Moș Crăciun a ajuns cu sacul plin.

You may also like

Leave a Comment