Foto. ISU Sălaj în vizită la Casa de tip familial din localitatea Hereclean

by Mihai POP
0 comment 74 views
A+A-
Reset

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj au fost în vizită pentru a dărui o parte din cărțile colectate de cadrele ISU, copiilor minunați de la Casa de tip familial din localitatea Hereclean din cadrul Complexului de Servicii Sociale nr. 2 Zalău, prin proiectul caritabil “O poveste pentru fiecare copil”, demarat de Asociația “ȘTIM TRADIȚII”


Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj s-a alăturat în calitate de partener proiectului caritabil “O poveste pentru fiecare copil”, demarat de Asociația “ȘTIM TRADIȚII”.

Cu această ocazie, în cursul zilei de luni, împreună cu doamna învățătoare Baboș Ioana, inițiator al proiectului, au fost în vizită pentru a dărui o parte din cărțile colectate de cadrele ISU, copiilor minunați de la Casa de tip familial din localitatea Hereclean din cadrul Complexului de Servicii Sociale nr. 2 Zalău.

În semn de mulțumire i-au întâmpinat cu o colindă frumoasă și cu ornamente meșterite de ei, făcute cu mult drag.

Vom continua să ne mobilizăm și să împărțim bucurii ori de câte ori va fi nevoie!”, transmit reprezentanții ISU Salaj.

”O Poveste Pentru Fiecare Copil”, acțiunea inițiată de Asociația ȘTIM Tradiții, este o campanie care poate schimba destinele a sute de copii instituționalizați pentru că va duce cărți pe care eu și tu, de mână cu copiii noștri, le vom dărui copiilor din centrele de plasament ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sălaj.

You may also like

Leave a Comment