Foto – ISU Sălaj alături de Școala “Sfântul Pantelimon” și Mănăstirea Bic, în prag de sărbători

by Mihai POP
0 comment 68 views
A+A-
Reset

În prag de sărbători, reprezentaţi ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” Sălaj au adus zâmbetul pe buze și bucuria în sufletele semenilor de la Școala “Sfântul Pantelimon” și Mănăstirea Bic. Pompierii nu au venit singuri, ci împreună cu Moș Crăciun care a încântat și emoționat copilașii

Ca în fiecare an am respectat tradiția ca în preajma sărbătoririi naşterii Mântuitorului, în semn de compasiune pentru semenii aflaţi în suferinţă şi dificultate, reprezentaţi ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” Sălaj au vizitat astăzi Școala “Sfântul Pantelimon” și Mănăstirea Bic.

Pompierii nu au venit singuri, ci împreună cu Moș Crăciun care a încântat și emoționat copilașii. Aceștia au cântat din suflet frumoase colinde, iar Moșul i-a răsplătit cu daruri.

Pentru a aduce mai aproape magia Sărbătorilor de Iarnă, salvatorii au mers și la Mănăstirea Bic unde au lăsat pachete cu alimente și dulciuri destinate persoanelor vârstnice ale Centrului Social “Sfântul Ioan Botezătorul”.

You may also like

Leave a Comment