Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Întrevedere cu și despre tineri – Eveniment organizat de Tineretul Național Liberal din Sălaj

by Mihai POP
0 comment 14 views
A+A-
Reset

De cele mai multe ori ne este teamă să ne aşezăm în faţa oglinzii interioare, o oglindă teribil de clară, pentru a vedea cu ochii sufletului cine suntem cu adevărat ca adulţi şi cine am fost în copilărie, de unde vin fricile şi vulnerabilităţile noastre, lipsa curajului de a ne întoarce în trecut şi de a ne rezolva problemele, aceastea au fost una din dialogurile purtate despre sursa relațiilor disfuncționale și modul în care pot sparge tiparele negative de gândire la acest eveniment

Zeci de adolescenți au răspuns pozitiv invitației Tineretului Național Liberal (TNL) din Sălaj și au avut parte de o după amiază altfel, la o întâlnire cu și despre tineri, pentru a dobândi mai multe cunoștințe referitoare la modul în care pot face față provocărilor din această etapă atât de importantă a vieții.

Psihoterapeutul Patricia Chereji, invitatul evenimentului, le-a vorbit celor prezenți despre sursa relațiilor disfuncționale și modul în care pot sparge tiparele negative de gândire.

Întâlnirea dintre tineri și specialist a fost una interactivă și de bun augur, iar dialogul purtat va reprezenta pentru fiecare un punct de sprijin și orientare în dezvoltarea personală.

Evenimente precum cel de joi se concentrează pe nevoile reale ale adolescenților și le oferă șansa de a beneficia de răspunsuri adecvate la întrebările care decurg din experiențele zilnice.

Cine este Patricia Chereji

Patricia este consilier și psihoterapeut cognitiv-comportamental. A studiat psihologia, nivel licență, în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, a ”Universității Babeș-Bolyai”, urmând mai apoi masteratul de Consiliere și Intervenții Psihologice în Dezvoltare Personală.

În prezent este psihoterapeut practicant, sub supervizare, în specializarea psihoterapie.

You may also like

Leave a Comment