Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – Început de an școlar în Zalău. În prezența primarului Ionel Ciunt, a sunat clopoțelul și la Liceul Pedagogic ”Gheorghe Șincai”

by Mihai POP
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, s-a aflat în mijlocul elevilor și părinților la deschiderea noului an școlar, la Liceul Pedagogic ”Gheorghe Șincai”. Cu această ocazie Ionel Ciunt a transmis un mesaj elevilor prin care le-a urat succes în noul an școlar


Primarul municipiul Zalău, Ionel Ciunt a participat azi la deschiderea noului an școlar la Liceul Pedagocic ”Gheorghe Șincai”, acolo unde a transmis un mesaj elevilor prin care le-a urat succes în noul an școlar.

”Dragi elevi, dragi părinți și bunici, distinși membri ai corpului profesoral, mă bucur că suntem împreună astăzi, la un moment atât de important pentru elevi, părinți și profesori dar și pentru cei care ne desfășurăm activitatea în administrația publică locală. Așadar este un eveniment important pentru noi toți, dar și un moment special pentru elevii de clasa a cincea și pentru elevii de clasa a noua, cărora le spun bine ați venit la Liceul Pedagocic “Gheorghe Șincai” Zalău, unitate de prestigiu a învățământului sălăjean și național. Acest liceu poartă numele unei personalități din istoria poporului român, omul care a înființat peste 300 de școli în mediul rural, pentru ”luminarea poporului”, cum zicea Gheorghe Șincai, personalitate care a dominat în vremea sa viața morală și culturală a Transilvaniei.

Dragi prieteni, lumea poate fi schimbată în bine prin educație, primul chemat în slujba educație este sistemul de învățământ și în această logică a lucrurilor, adminstrația locală alocă sume importante în fiecare an. Facem acest lucru fiind convinși că sumele alocate în educația nu înseamnă cheltuieli, ci înseamnă investiții. Toate aceste sume alocate ar însemnat foarte putin, dacă nu ar exista munca dascălilor.

Dragi elevi, vreau să vă spun și eu succes tuturor. Succesul are în opinia mea și o formulă, familie, biserică, școală și administrație locală. Toate aceste instituții au rolul lor, dar toate au un scop comun, performanță pentru un viitor frumos și sigur. Succes tuturor. Doamne ajută!”

You may also like

Leave a Comment