Foto – Înaintări în grad la ISU Sălaj cu prilejul Zilei Naționale a României

by Mihai POP
0 comment 49 views
A+A-
Reset

Alături de întreaga țară, pompierii sălăjeni au sărbătorit în data de 1 decembrie – Ziua Națională a României. La sediul ISU Sălaj, cu ocazia acestei zile importante a avut loc un ceremonial militar și religios pentru avansarea în grad a unor pompieri sălăjeni


Cu prilejul zilei de 1 decembrie – Ziua Națională a României, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Porolissum” al județului Sălaj a avut loc un ceremonial militar pentru avansarea în grad a unor pompieri sălăjeni.

Astfel, în semn de apreciere pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu, au fost înaintați în grad înaintea expirării stagiului minim, cinci subofițeri astfel:

– de la gradul de plutonier la gradul de plutonier major Pop Ionuț-Adelin;

– de la gradul de plutonier major la gradul de plutonier adjutant Dângă Gelu-Adrian;

– de la gradul de plutonier adjutant la gradul de plutonier adjutant șef Ghiuruțan Gabriel-Marian, Rad Călin-Ionuț și Vescan Dan-Vasile.

Ceremonialul festiv a avut loc la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj, în prezența cadrelor unității.

Comanda unității i-a felicitat pentru devotamentul şi efortul depus în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu și le-a urat succes în continuare în cariera militară.

You may also like

Leave a Comment