Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Iluminatul pietonal al trotuarelor, o nouă investiţie la Jibou

by Călin ONICAŞ
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Cu bani din bugetul local, administraţia locală din oraşul de pe Someş a montat recent 40 de corpuri de iluminat cu LED, care dau o vizibilitate sporită pentru trecătorii din zona central


În paralel cu lucrările de modernizare a carosabilului, pe strada Tudor Vladimirescu şi strada Odorheiului se lucrează şi la modernizarea iluminatului public! Aceasta, deoarece Primăria şi Consiliul Local Jibou au gândit implementarea unui proiect de peste 2 milioane de lei pentru modernizarea iluminatului public!

Conform celor spuse de primarul oraşului Jibou, la artera rutieră ce va face legătura cu comuna Someş Odorhei se munceşte bine.

“Se lucrează la artera principală şi sper ca până la sfârşitul lunii noiembrie să dăm jos toţi stâlpii din beton. Totodată, să fie realizate toate utilităţile în subteran. Se lucrează bine şi, în mare parte, am făcut toate branşamentele”, a precizat primarul Dan Ghiurco pentru Ştirile din Sălaj.

Proiectul prevede un nou sistem de iluminare stradală pe noua arteră, dar şi pe străzile laterale, e vorba de străzile Ronei, Nucului şi Stejarilor.

Între timp, Primăria şi Consiliul Local a lucrat la încă un proiect în ce priveşte sporirea luminozităţii în oraş. Astfel, cu bani de la bugetul propriu, administraţia locală a făcut investiţii în zona centrală, acolo unde au fost montate recent 40 de corpuri de iluminat cu LED, mai exact pe trotuarele de pe străzile 1 Mai, Libertății și Stadionului.

“Pe zona centrală am realizat un iluminat pietonal al trotuarelor. Mai exact, de la stadion şi până la calea ferată, pe o parte şi pe alta, unde am avut stâlpii de beton şi până la spital, am montat corpuri de iluminat cu LED-uri”, a subliniat edilul oraşului de pe Someş.

Un alt proiect finalizat cu succes de administraţia condusă de Dan Ghiurco este Proiectul “Modernizare străzi în oraşul Jibou”, prin care au fost asfaltate mai multe străzi din oraş, dar şi din satele aparţinătoare. Pe acest subiect, însă, vom reveni în zilele următoare.

Amănunte pe acest subiect puteţi vedea şi în suplimentul Ştiri din Sălaj, care a apărut miercuri, 23 octombrie, împreună cu ziarul Sportul Sălăjean.

You may also like

Leave a Comment