HO-HO-HO… trenulețul lui Moș Crăciun a ajuns la Zalău

by Mihai POP
0 comment 72 views
A+A-
Reset

Plimbarea cu trenulețul lui Moș Crăciun este cel mai popular şi îmbucurător program pentru copii, în perioada Sărbătorilor de iarnă. Toți copiii din Zalău sub 14 ani care doresc să vadă centrul orașului din trenuleț pot face o plimbare în fiecare zi până în 10 ianuarie, de la ora 16.00 la ora 21.00

Trenulețul lui Moș Crăciun îi plimbă pe copiii din Zalău gratuit în decorul de sărbătoare din centrul orașului, pe platoul din fața Prefecturii și pe noua stradă Unirii, unde iluminatul festiv este deosebit, iar cei mici se pot simți ca într-o poveste frumoasă de Crăciun.

Sărbătorile de iarnă sunt în primul rând pentru copii, așa că s-a căutat să le dea prilej de bucurie.

Viceprimarul Teodor Bălăjel a reușit să aducă acest trenuleț care va plimba toți copiii din Zalău sub 14 ani care doresc să vadă centrul Zalăului din trenul frumos împodobit cu lumini și în sunet de colinde, începând de joi până în 10 ianuarie, în fiecare zi de la ora 16.00 la ora 21.00.

Am căutat sponsorizare, pentru că recenta ordonanță care limitează drastic cheltuielile publice ne-a ridicat probleme în privința manifestărilor de sărbători. Dar am găsit oameni cu inimă mare, care știu ce înseamnă spiritul Crăciunului. Primăria Municipiului Zalău a încheiat un protocol de colaborare cu firma Miniride SRL, care a fost de acord să pună la dispoziție gratuit acest serviciu de divertisment pentru copii”- transmite Teodor Bălăjel, viceprimarul Zalău.

Părinții sunt așteptați la o plimbare împreună cu copiii prin centrul Zalăului, pe strada Unirii, de acum stradă pietonală, cu iluminat și decoruri deosebite, într-o atmosferă deosebită.

You may also like

Leave a Comment