Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. HC Zalău a rezistat doar o repriză cu Dunărea Brăila

Gruparea brăileană a pus stăpânire pe joc în partea secundă şi s-a distanţat pe tabelă. Însă, zălăuancele rămân cu o prestaţie bună, în special în prima repriză în care s-au ţinut scai de adversar

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.7K views
A+A-
Reset

HC Zalău a început destul de curajoasă partida din această după amiază din Sala Sporturilor cu Dunărea Brăila, o echipă valoroasă, situată pe locul 4 în Liga Florilor înaintea acestui duel.

De cealaltă parte, Zalăul are o situaţie delicată şi orice punct e binevenit. Sprijinită de un public numeros, HC Zalău a început bine şi s-a ţinut scai de formaţia brăileană în primele 12 minute, scorul fiind egal, scor 6 – 6.

Dunărea avea să se distanţeze la trei goluri, scor 6 – 9, după mai multe erori în tabăra zălăuană. Totuşi, Prycop din aruncare de la 7 m şi Emiljia Lazic au punctat pentru 8 – 9, dar Brăila a refăcut avantajul de trei goluri, scor 9 – 12.

La acest scor, Dunărea a jucat fără portar pe faza de atac, iar asta a dus la două goluri spectaculoase, unul din poartă în poartă reuşit de Viorica Ţăgean.

Profitând de situaţie, Zalăul s-a apropiat din nou la un gol, scor 13 – 14, dar până la pauză, HC Dunărea avea să-şi creeze avantaj de două goluri, scor 14 – 16.

După pauză, Dunărea Brăila a continuat să fie echipa mai exactă, în timp ce Zalăul cu greu mai găsea drumul spre gol. Antrenorul echipei sălăjene a reclamat şi arbitrajul, dar avantajul oaspeţilor a continuat să crească, scor 16 – 20 sau 20 – 24.

Andreea Bujor a evoluat din nou la senioare

În ultimele cinci minute, pe teren şi-a făcut apariţia şi Andreea Bujor. Handbalista a fost trimisă pentru o aruncare de la 7 m, a marcat şi imediat după s-a întors pe bancă. Dar, pentru scurt timp, deoarece a revenit pe teren la faza următoare şi a rămas pe teren până la final.

Pare că relaţiile dintre handbalistă şi antrenorul echipei au devenit ceva mai bune şi Andreea revine astfel în circuitul echipei de senioare, după ce în ultima lună a evoluat doar pentru echipa de tineret.

HC Zalău – HC Dunărea Brăila 26 – 31 (14 – 16)

HC Zalău: Viorica Ţăgean (1), Sara Rus, Alexandra Popescu – Tatyana Prycop (7 goluri – 5 de la 7 m), Emilja Lazic (6), Roberta Stamin (5), Alexia Gherghe (2 – 1 de la 7 m), Ioana Dănilescu (1 de la 7 m), Andreea Bujor (1 de la 7 m), Viorica Moisin (1) şi Aya Ben Abdallah (1), Krisztina Toth (1), Daniela Necula, Andreea Mărginean, Ioana Bălăceanu şi Andriyana Naumenko. Antrenor: Gheorghe Tadici

HC Dunărea: Elena Şerban, Paula Teodorescu – Jessica Quintino (6 goluri), Mireya Gonzalez (5 – 1 de la 7 m), Maryia Kanaval (5), Francielle Gomes da Rocha (4 goluri – 1 de la 7 m), Kristina Liscevic (4), Liliana Venancio (3), Jelena Zivkovic (1 de la 7 m), Katarina Jezic (1), Andreea Cristina Popa (1), Mariam Mohamed (1), Larissa Fais Munhoz Araujo, Corina Lupei. Antrenor: Jan Lund

You may also like

Leave a Comment