FOTO – Glasuri de copii! Spectacol de Crăciun organizat la Casa de Cultură din Cehu Silvaniei

by Mihai POP
0 comment 46 views
A+A-
Reset

Magia sărbătorilor de iarnă a îmbrăcat la Casa de Cultură din Cehu Silvaniei forma glasurilor de copii. Palatul Copiilor din Zalău, structura Clubul copiilor din Cehu Silvaniei a organizat un frumos Spectacol de Crăciun, care a avut loc luni, 18 decembrie

Un reușit eveniment artistic intitulat sugestiv ”Spectacol de Crăciun”, s-a desfășurat în sala de spectacole a Casei de Cultură din Cehu Silvaniei, luni, 18 decembrie, începând cu ora 17.00, la care au participat copii de la Palatul Copiilor din Zalău, structura Clubul Copiilor din Cehu Silvaniei.

Alături de copii și-au mai adus contribuția elevii de Cercul de Muzică Vocal-Instrumental, coord. prof. Samuel Ștefan, elevii de la Cercul de Teatru cord. prof. Boldan Adriana, elevii de la Cercul de Dans Modern, coord prof. Hujber Iștvan, Corul Școlii Gimnaziale ”Andrei Mureșan”, coord. prof. Samel Ștefan.

Magia întâmpinării Crăciunului s-a extins cu Expoziție de lucrări ”Atelierul Fanteziei”, prin prof. Ionuțaș Ecaterina și prof. Olăhuț Mirel și cu Muzeologie ”Tradiții și Obiceiuri de Crăciun”, prin prof. Burghele Andrei.

La acest spectacol au fost implicați un număr de 80 de elevi, în fața unui public numeros, format din părinți și bunici, micii virtuozi și tinerele talente au realizat un spectacol muzical încărcat de frumusețe.

Sceneta – Vestirea Nașterii Domnului Isus Hristos

Pe lângă tradiționalele colinde a urmat și o scenetă în care la acest Spectacol de Crăciun a fost să arate faptul că la această serată trebuie să ne facă mai conștienți de realitatea și evenimentul principal al Crăciunului: Nașterea lui Isus Hristos.

Vestimentația copiilor a dorit să imite pe cea de acum 2000 de ani, dar prezentând în același timp și ceva din tradiția noastră, în special costumația păstorilor și a magilor.

Efortul și inteligența ”micilor actori” s-a văzut din cântecele intonate de ei, din claritatea limbajului și a gesturilor, dar și din faptul că fiecare știa bine ce are de zis, i-a făcut pe toți să remarce responsabilitatea și atenția de care au dat dovadă.

You may also like

Leave a Comment