Responsive Menu
Add more content here...


Foto – Forțele M.A.I. în mijlocul elevilor de la Liceul cu Program Sportiv ”Avram Iancu” din Zalău cu ocazia Zilei Mondiale a Educației

by Mihai POP
0 comment 17 views
A+A-
Reset

La data de 4 octombrie a.c., polițiștii, jandarmii și pompierii sălăjeni au fost alături de elevii Licelului cu Program Sportiv „Avram Iancu” din Zalău, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației


Toate forțele M.A.I. de la nivel județean au răspuns prezent la invitația conducerii liceului de a prezenta mijloacele din dotare, dar mai ales de a descrie elevilor maniera în care educația contribuie la dezvoltarea unei vocații și la formarea unei cariere în slujba semenilor.

Polițiștii de siguranță școlară, cei rutieri, de la criminalistică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale le-au prezentat mijloacele din dotare și le-au oferit adolescenților sfaturi cum să se ferească de probleme și cum să nu devină victime ale accidentelor rutiere, agresiunilor, furturilor sau altor fapte antisociale.

Prevenirea și efectele nocive ale consumului de droguri, alcool și tutun a fost o altă temă de interes pentru tineri, prezentată de specialiștii Agenției Naționale Antidrog Sălaj, împreună cu polițiștii de siguranță școlară.

De asemenea, jandarmii și pompierii le-au expus elevilor mijloacele din dotare și le-au oferit soluții în prevenirea evenimentelor neplăcute ce intră în aria lor de competență.

La mulți ani, stimați dascăli! Ne bucurăm să contribuim alături de dumneavoastră la educația copiilor noștri!”, transmit reprezentanții IPJ Sălaj.

You may also like

Leave a Comment