Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – Femeile liberale din Sălaj și-au ales conducerea pentru următorii 4 ani. Dana Crișan, președintele OFL Sălaj, ales vicepreședinte regional pe zona Nord-Vest

by Mihai POP
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Organizația Femeilor Liberale și-a ales vineri noua conducere, într-un congres cu peste 1200 de doamne din toată țara. Delegația din Sălaj a susținut moțiunea “Pentru România cu suflet”, moțiune care a promovat ca Președinte OFL România, pe doamna senator Nicoleta Pauliuc


O delegație a OFL Sălaj a fost prezentă vineri, 31 martie 2023 la Palatul Parlamentului unde s-a ținut Congresul extraordinar al Organizației Femeilor Liberale 2023.

În cadrul congresului, senatorul PNL Nicoleta Pauliuc a fost aleasă, cu 837 de voturi, noua președintă a Organizației Femeilor Liberale. Senatoarea Nicoleta Pauliuc o va înlocui pe Florica Cherecheș, fost deputat de Bihor.

Evenimentul, desfășurat la Palatul Parlamentului din București, a întrunit peste 1.200 de doamne și invitați din organizația PNL.

Delegația din Sălaj a susținut moțiunea “Pentru România cu suflet”, moțiune care a promovat că Președinte OFL România, pe doamna senator Nicoleta Pauliuc.

Delegația din Sălaj a fost primită la Parlamentul României de către ministrul Lucian Bode, secretarul general al PNL.

În urma votului de vineri, 31 martie, la Congresul Extraordinar al Organizației Femeilor Liberale, președintele OFL Sălaj, Dana Crișan a fost aleasă vicepreședinte regional pe zona Nord-Vest.

Din delegația OFL Sălaj condusă de Dana Crișan au făcut parte subprefectul județului Sălaj-Adriana Sabou, primarul comunei Dragu – Lazăr Angelica, viceprimarul comunei Napradea – Eugenia POP, viceprimarul comunei Someș Odorhei – PAL Ramona, consilierul local PNL Zalău – Mureșan Mihaela, dar și multe alte doamne din organizație.

Datorită susținerii colegelor încep un nou mandat ca Vicepreședinte regional Nord Vest. Sunt onorată să fac parte din această echipă nouă a Organizației Femeilor Liberale și sunt convinsă ca ne vom îndeplini cu succes misiunea. Angajamentul luat este sa continuăm promovarea valorilor și pricipiilor liberale și alături de colegele din întreaga țară să demonstrăm că femeia este o forță în politica românească. Atmosfera creată a arătat ca OFL este despre unitate, că succesul este efortul în echipă”, a declarat Dana Crișan-vicepreședinte regional pe zona Nord-Vest.

La rândul său, Secretarul general al PNL Lucian Bode a declarat, vineri la Congresul Organizaţiei Femeilor Liberale, că PNL şi-a asumat dezideratul de a promova politicile publice care să încurajeze implicarea femeilor nu doar în politică, ci în toate domeniile de activitate care susţin societatea. El a mai spus că PNL a reuşit să asigure o guvernare puternică şi stabilă, iar toate sondajele de opinie arată că partidul este consolidat la 22 – 24% din opţiunile românilor.

„Încheiem luna martie, luna dedicată femeilor, cu un eveniment important pentru marea familie liberală, Congresul Extraordinar al Organizaţiei de Femei. Sunteţi o structură esenţială şi puternică care v-aţi câştigat locul şi rolul prin muncă şi seriozitate. Vă apreciem şi ne bazăm pe dumneavoastră pentru că sunteţi unul din pilonii pe care acest partid s-a clădit şi îşi continuă evoluţia. Sunteţi o forţă şi o voce avizată care duce mesajul liberalismului mai aproape de oameni. Cele două moţiuni de astăzi, intitulate «Unite pentru reuşite» şi «Pentru România, cu suflet», sunt două viziuni bine articulate despre viitorul Partidului Naţional Liberal, viitor în care amprenta dumneavoastră îşi are locul binemeritat. Obiectivele exprimate în cuprinsul celor două moţiuni surprind nu doar misiunea femeilor liberale, ele sunt în puternic acord cu misiunea asumată a Partidului Naţional Liberal. Promovarea de politici publice care să încurajeze implicarea femeilor nu doar în politică, ci în toate domeniile de activitate care susţin societatea românească este un deziderat pe care PNL şi l-a asumat. Am ales să facem politică pentru oameni, iar organizaţia femeilor liberale este un ambasador extrem de valoros în relaţia cu comunităţile. Puneţi suflet în tot ceea ce faceţi şi pe viitor, pentru că doar prin implicare, dedicare şi seriozitate reuşim să ajungem la oameni şi să îi convingem că viziunea liberală despre societate şi economie este soluţia pentru o guvernare responsabilă”, a afirmat Lucian Bode, vineri la Congresul OFL din Bucureşti.

El a mai spus că PNL a reuşit să asigure o guvernare puternică şi stabilă, „în cel mai greu context de securitate din ultimele decenii”.

„Trebuie spus mai des acest lucru pentru că sunt mulţi factori destabilizatori care încearcă să deturneze sensul şi direcţia guvernării. Indiferent de câte bătălii ducem, în interior trebuie să rămânem uniţi, de aceea contăm pe sfatul şi tactul dumneavoastră în conturarea celor mai bune decizii. Sunteţi puternic implicate în tot ceea ce înseamnă guvernare, locală sau centrală, sunteţi parte la decizii, iar prin prezenţa voastră în forurile legislative si guvernamentale aveţi ocazia să vă exprimaţi opiniile şi să gestionaţi problematici complexe. OFL nu este un apendice al PNL, ci formează un tot unitar cu PNL. De aceea, îmi doresc ca munca să fie de echipă, un parteneriat de la egal la egal cu drepturi şi obligaţii echitabil asumate şi partajate. Victoriile PNL sunt ale tuturor, la fel şi insuccesele. În calitate de secretar general al partidului vreau ca toate structurile interne să facă front comun pentru atingerea obiectivelor fixate. Stăm la aceeaşi masă, sub aceeaşi siglă şi împărtăşim aceleaşi valori. Ne aşteaptă o perioada dificilă, cu mize mari, de aceea PNL trebuie să fie unit pentru reuşita guvernării şi reuşita la toate alegerile ce vor urma. Şi da, PNL trebuie să pună suflet şi pasiune, alături de seriozitate şi competenţă în acţiunea lui politică, în realizarea marilor proiecte pentru România”, a mai precizat Bode.

You may also like

Leave a Comment