Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. FC Chieşd, o nouă demonstraţie de forţă la Giurtelec

by Sportul Salajean
0 comment 90 views
A+A-
Reset

Echipa pregătită de Bogdan Bărnuţiu a demonstrat de ce are cel mai bun atac din campionat şi a reuşit să înscrie pe bandă rulantă la Giurtelec


FC Chieşd are cel mai bun atac din Liga a IV-a, iar cei de la Giurtelec au simţit-o pe pielea lor. Totuşi, începutul de meci a fost al gazdelor, iar după un corner executat de Cosmin Gal, Răzvan Gal a deschis scorul cu o lovitură de cap. Ciprian Pavel putea egala în minutul 8, dar a trimis cu capul peste poartă. Până la urmă oaspeţii au egalat, prin Răzvan Birta care a fructificat o pasă primită de la Alex Lingurar. Însă, Răzvan Gal a adus-o din nou pe Venus în avantaj, profitând de o greşeală în apărarea adversă şi a înscris cu un şut sec de la aproximativ 14 m.

Însă, Ionuţ Moşincat a egalat în minutul 34, după o pasă primită de la Ciprian Pavel. Patru minute mai târziu, după un şut al lui Pavel, respins de Sălăjan, mingea a ajuns la Alex Lingurar care a marcat cu capul. După alte trei minute, Birta a centrat, iar Moşincat a marcat cu o lovitură de cap, iar după un minut, Moşincat a pasat pentru Pavel care a marcat, iar în penultimul minut al reprizei a realizat dubla.

Coşmarul gazdelor a continuat şi în partea secundă, iar Paul Herman a marcat din semifoarfecă.

De cealaltă parte, Răzvan Gal şi-a continuat recitalul şi  a marcat după o acţiune personală.

Herman avea să realizeze dubla cu o lovitură de cap, iar Ciprian Pavel şi-a completat hattrick-ul după ce a rămas singur cu portarul.

Răzvan Gal avea să înscrie al patrulea său gol, după o preluare şi un voleu, înscriind cel mai frumos gol al meciului.

Tabela a fost închisă de Răzvan Mierluţ în ultimul minut.

“A fost un început de meci foarte greu, cu o echipă destul de instabilă, dar în ciuda avantajului pe care l-au avut gazdele, ne-am mobilizat şi am reuşit să marcăm şi să întoarcem rezultatul în favoarea noastră. Bineînţeles, am demonstrat că suntem o echipă omogenă şi complexă. Mă bucur că am reuşit încă un rezultat pozitiv. Este o luptă grea la titlu, suntem trei patru echipe care ne dorim primul loc şi cred că este cel mai greu campionat din ultimii ani. Noi ne dorim să luăm locul 1, în ciuda faptului că avem o echipă foarte bună, care munceşte şi prin dăruirea de la fiecare meci, nu există să nu vină şi rezultatele”.

Răzvan Birta – jucător FC Chieşd


Venus Giurtelec – FC Chieşd 4 – 10 (2 – 6)

Au marcat: Răzvan Gal (‘4, 26, 56 şi 83), respectiv Răzvan Birta (‘13), Ionuţ Moşincat (‘32 şi 40), Alex Lingurar (‘36), Ciprian Pavel (‘41, 44 şi 86), Paul Herman (‘51 şi 71) şi Răzvan Mierluţ (‘90)

Venus: Petruţ Sălăjan – Gabriel Groza, Marius Păcurar, Gabriel Olas, Silviu Peter (cpt.), Răzvan Gal, Ionuţ Maior (‘76 George Blaga), Raul Vetişan, Denis Chiş, Cosmin Gal şi Leonardo Silaghi (‘63 Daniel Magyar). Rezervă: Răzvan Biriş. Antrenor: Mircea Chiş

FC Chieşd: Adrian Lingurar – Emanuel Seran, Paul Herman, Marius Rus (‘65 Daniel Supuran), Ciprian Bărnuţiu, Sergiu Bercean, Petrică Lăcătuş (cpt.), Răzvan Birta, Alex Lingurar (‘87 Răzvan Mierluţ), Ciprian Pavel (‘76 Ionuţ Zaha) şi Ionuţ Moşincat (‘87 Bogdan Spin). Rezervă: Raul Chiş. Antrenor: Bogdan Bărnuţiu. Delegat: Ioan Mărcuş

Au arbitrat: la centru - Gabriel Bârjac (Zalău), asistenţi – Romulus Raţ (Bădăcin) şi Marius Suciu (Valcău de Sus).

Observator AJF: Leontin Moga (Zalău)

Jucătorul meciului: RĂZVAN GAL


You may also like

Leave a Comment