Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – Explozie de culoare în municipiul Zalău. Orașul s-a îmbrăcat în culori de primăvară

Lalele, panseluțe, pomii ornamentali, toate au dat culoare orașului care, deși nu este plin de oameni care mișună pe toate străzile, încă își păstrează frumusețea

by Mihai POP
0 comment 546 views
A+A-
Reset

Este spectacol de culoare și parfum, înainte de marea sărbătoare a Sfintelor Paște, la Zalău. Zeci de mii de lalele, din specii diferite, transformă orașul într-o poveste.

O colecție de fotografii realizate în mai multe puncte din oraș a fost publicată de primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, pe rețelele de socializare.

Parcă în niciun anotimp Zalăul nu e mai frumos ca primăvara. Momentul în care pomii înfloresc îi conferă un farmec aparte, iar natura se dezlănțuie într-un joc de culoare ce te cucerește. Zălăuanii iubesc aceste momente și caută să le surprindă în fotografii care de care mai spectaculoase.

Natura ne surprinde plăcut și în această perioadă, farmecul unei bolte naturale de vegetație, de un un roșu catifelat al lalelelor și un roz al celorlalte flori care amintește oarecum, de faimoșii cireși înfloriți din grădinile japoneze.

În fiecare an, pentru câteva săptămâni, centrul orașului se transformă într-unul dintre locurile de poveste, datorită florilor. Când treci pe aici, simțurile ți se amplifică. Ești mai atent la păsări și faci ochi mari, nu cumva să-ți scape ceva.

Serviciile specializate ale Primăriei Zalău asigură anual plantarea a zeci de mii de flori, arbori și arbuști, în parcurile orașului și răzoarea de pe marginea străzilor orașului.

You may also like

Leave a Comment