Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Eveniment rutier la Zalău – Un bătrân a intrat cu mopedul într-o maşină

by Mircea ARDELEAN
0 comment 53 views
A+A-
Reset

Aflat la sensul giratoriu din apropiere de centrul comercial “Zalău Value Centre”, un moped condus de un bărbat de 75 de ani ar fi tăiat calea unui autoturism marca AUDI şi a urmat coliziunea. Interesant de spus că un poliţist ce examina o tânără pentru şcoala de şoferi s-a dat jos din maşină şi a dirijat circulaţia în zonă!

Un eveniment rutier s-a petrecut azi, 22 februarie, pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău. Undeva, în jurul orei 11.50, un bărbat de 75 de ani din municipiu conducea un moped dinspre centru înspre gară.

La sensul giratoriu din apropiere de centrul comercial “Zalău Value Centre”, bărbatul ar fi schimbat benzile de circulatie pe sens. Cert este că, la un moment dat, mopedul a intrat în coliziune cu partea laterală dreapta a unui autoturism. Precizăm faptul că maşina – un AUDI la volanul căreia se afla un bărbat de 45 de ani din municipiul Zalău circula regulamentar, după cum anunţă şi IPJ Sălaj.

Accidentul rutier s-a petrecut tocmai în faţa unei maşini de şcoală de şoferi, în care o tânără tocmai era examinată de un poliţist. Fără să stea pe gânduri, poliţaiul a ieşit din maşină şi a început să dirijeze circulaţia din zonă.

Între timp, la faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD, iar echipajul medical a oferit primele îngrijiri victimei. Din fericire, bărbatul de 75 de ani a suferit doar răni uşoare, mai tare fiind spaima provocată în urma impactului cu maşina.

Totuşi, conducătorul mopedului a fost transportat la secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău pentru mai multe investigaţii medicale.

“Bărbatul de 75 de ani a pătruns cu mopedul în sensul giratoriu – în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor – și a intrat în coliziune cu partea laterală dreapta a unui autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Zalău. Ambii conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii sălăjeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a menţionat Ioana Lascău – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

You may also like

Leave a Comment