Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – Europarlamentarul Cristian Terheş, invitat în Congresul Spaniei de la Madrid

by Stirile din Salaj
0 comment 20 views
A+A-
Reset

În perioada 17-18 decembrie 2021 sunt la Madrid, unde am întâlniri cu oficiali spanioli şi particip ca vorbitor la prima ediţie a “Forumului european pentru viaţă”, conferinţă organizată de partidul spaniol VOX, sub auspiciile Grupului ECR din Parlamentul European.

Pe data de 17 decembrie am fost invitat in Congresul Spaniei (echivalentul Camerei Deputatilor), unde am avut o serie de intalniri cu deputati spanioli, ocazie cu care am discutat inclusiv despre chestiuni ce privesc comunitatea romaneasca din Spania.

Seara am avut o cina cu deputati si intelectuali de marca spanioli, unde am vorbit despre ce se intampla in Europa si ce trebuie facut pentru a salva societatea vestica.

Pe data de 18 decembrie particip ca invitat si vorbitor la prima editie a “European Forum for Life”, unde voi vorbi despre ce strategie se poate implementa pentru a apara viata in Europa. Miscarea conservatoare creste peste tot in Europa, tot mai multi europeni fiind constienti de amenintarea la care sunt expusi de catre birocratia nealeasa de la Bruxelles.

Pe data de 19 voi fi la Bruxelles la “Marsul pentru libertate”, actul 3. Protestul incepe de la ora 13:00, de la Gara de Nord.

Va astept pe toti romanii din zona sa veniti sa ne aparam drepturile.

Cristian Terheş – europarlamentar PNCŢD

You may also like

Leave a Comment