Foto – Elicopterul SMURD a intervenit la un accident grav în județul Cluj

by Mihai POP
0 comment 1.7K views
A+A-
Reset

Un microbuz și un autoturism au fost implicate duminică dimineață într-un accident pe DN 1, în zona localității Brăișoru, județul Cluj. Două persoane au rămas încarcerate, iar patru copii sunt evaluați medical la fața locului. La fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe, pompierii de la descarcerare, dar și elicopterul medical SMURD de la Jibou


Un grav accident de circulatie a avut loc în această dimineată pe DN1, între Cluj-Napoca și Oradea, pe raza localității Brăișoru.

Mai multe persoane au fost rănite, două dintre ele fiind încarcerate, în urma impactului puternic dintre un microbuz și un autoturism.

Potrivit Infotrafic 24, la fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe, pompierii de la descarcerare, dar și elicopterul medical SMURD din Jibou.

Conform primelor date, într-o curbă, unul dintre autovehicule a intrat pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu cel care circula din sens opus.

La fața locului au fost alocate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, dintre care unul tip terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca, și un echipaj SAJ. În momentul sosirii la locul accidentului, echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate și două persoane încarcerate”, transmite ISU CLUJ.

Alți patru minori sunt consultați la fața locului de către echipajele medicale.

Conform primelor evaluări aceștia sunt în stare stabilă.

Traficul spre Oradea e blocat.

Sursa foto: Info Trafic 24

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!