Responsive Menu
Add more content here...


Foto – Elevii Colegiului Tehnic „Alexandru Papiu Ilarian” din municipiul Zalău, alături de jandarmii sălăjeni la activitățile organizate de ziua lor

Jandarmii sălăjeni au fost prezenți luni la Colegiul Tehnic „Alexandru Papiu Ilarian” din municipiul Zalău pentru a le vorbi elevilor despre istoria și atribuțiile Jandarmeriei Române, precum și oferta educațională pentru instituțiile de învățământ militar care formează personal pentru nevoile instituției

by Mihai POP
0 comment 40 views
A+A-
Reset

Astăzi, 1 aprilie a.c., jandarmii sălăjeni au fost prezenți la Colegiul Tehnic „Alexandru Papiu Ilarian” din municipiul Zalău, unde au prezentat autospeciale și mijloace de intervenție specifice jandarmeriei, exerciții de autoapărare și dresaj canin.

De asemenea, elevilor le-au fost prezentate informații referitoare la istoria și atribuțiile Jandarmeriei Române, precum și oferta educațională pentru instituțiile de învățământ militar care formează personal pentru nevoile instituției.

Vedeta zilei a fost ECAY, câinele de serviciu în vârstă de 2 ani și 4 luni, specializat în misiuni de patrulare și intervenție.

Acest eveniment a avut loc în contextul aniversării a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, la 3 aprilie 1850.

Mulțumim elevilor pentru interesul arătat și le urăm mult succes în drumul pe care vor alege să îl urmeze, transmite Jandarmeria Sălaj.

You may also like

Leave a Comment