După mulți ani… Vlăduța Lupău, într-un concert de Crăciun – ACASĂ, la Șimleu Silvaniei

by Mihai POP
0 comment 135 views
A+A-
Reset

Sute de șimleuani s-au bucurat vineri de o seară minunată alături de Vlăduța Lupău, într-un concert de colinde organizat de Primăria Orașului Șimleu Silvaniei în parcul Cetății Bathory. Tot în cadrul cetății de la poalele Măgurii a fost organizat un Târg de Crăciun

TEZAUR pur a fost pe scenă vineri seara la Șimleu Silvaniei, la concertul Vlăduței Lupău. A revenit ACASĂ pentru a bucura prin colindele sale sute și sute de șimleuani.

Vlăduța Lupău a susținut un concert în localitatea natală și a fost impresionată de mulțimea de oameni care s-a strâns să o vadă și să cânte alături de ea, în apropierea Sărbătorilor de Iarnă. Mai apoi, vedeta a transmis un mesaj emoționant pentru toți.

El este omul datorită căruia azi am cântat după mulți ani ACASĂ! Prietenul meu este primarul orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Mihai Lazăr!
Le mulțumesc șimleuanilor pentru cele mai calde aplauze… m-am bucurat să “Vin acasă de Crăciun” ♥️
– transmite Vlăduța Lupău.

De departe cea mai de succes solistă din Ardeal și cea mai iubită artistă din tânără generație, Vlăduța Lupău este într-o continuă creștere în tainele muzicii. Melodiile cântate de frumoasă solistă, ating tot timpul sufletul celor care, cu drag le ascultă.

Primăria Șimleu Silvaniei a organizat și anul acesta, un spectaculos târg de Crăciun. Evenimentul a avut loc în Cetatea Bathory din centrul orașului.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Șimleu Silvaniei, prin implicarea directă a tânărului primar Cristian Mihai Lazăr.

Șimleuanii sunt așteptați și azi la un concert de colinde, când se vor reîntâlni cu Ștefan Hrușcă.

ȘIMLEUL COLINDĂ!
Am petrecut o seară minunată alături de Vlăduța Lupău. Am cântat și ne-am bucurat împreună cu sute de șimleuani.

Sâmbătă seara ne vom reîntâlni cu Ștefan Hrușcă și vom continua să ascultăm ceea ce ne e drag de Crăciun.
Îi mulțumesc Vlăduței pe care o așteptăm în fiecare an să fie alături de comunitatea noastră. O așteptăm acasă!
Mulțumesc tuturor!”, transmite primarul Cristian Mihai Lazăr.

You may also like

Leave a Comment