Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – Din 6 în 6. FC Chieşd face scor şi cu Inter Cizer

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 117 views
A+A-
Reset

După ce a marcat de şase ori în deplasarea de la Buciumi, echipa pregătită de Bogdan Bărnuţiu a marcat din nou de şase ori şi în confruntarea cu Inter Cizer. În ciuda diferenţei mari de scor, Interul a avut câteva oportunităţi bune de a marca, însă, Chieşdul a fost echipa mai pragmatică şi care a meritat victoria

Inter Cizer a început mai bine meciul de la Hereclean şi încă din minutul 5 a avut o primă ocazie mare. Viorel Ionaşcu a scăpat singur spre poarta adversă, dar Raul Chiş a avut o intervenţie salvatoare.

Acelaşi Raul Chiş a intervenit miraculos şi în minutul 12 când a avut o paradă extraordinară.

În schimb, la prima fază periculoasă, FC Chieşd avea să deschidă scorul. Răzvan Birta a făcut risipă de efort şi a ţinut în extremis mingea în teren, după care a centrat perfect pentru o lovitură de cap a lui Ionuţ Moşincat din 7-8 m.

După doar două minute, Ştefan Nicoară a pierdut o minge şi a pus gazdele pe contraatac, mingea a ajuns la Ciprian Pavel, care a şutat, dar Krisztian Balogh a respins.

Ulterior, Ciprian Pavel a scos o lovitură de la 11 m, pe care Andrei Lăcătuş a transformat-o fără probleme.

Andrei Chiş a avut şansa să reducă din diferenţă, însă, a irosit o şansă bună.

Şi Raul Silaghi a avut un şut bun de pe partea dreaptă, dar Raul Chiş a fost din nou la post. Dacă oaspeţii nu au putut marca, au făcut-o gazdele. Cu trei minute înainte de fluierul final al primei reprize, după o nesincronizare în apărarea Cizerului, mingea a ajuns la Ciprian Pavel care a marcat.

După doar un minut, Emanuel Seran a fost aproape şi el de gol, dar portarul oaspeţilor a reuşit să pareze.

Imediat după pauză, Ionuţ Moşincat a realizat dubla şi a mărit diferenţa de pe tabelă. La scurt timp, Pavel a marcat pentru 5 – 0, iar Paul Pintea înscris pentru 6 – 0. Gazdele au luat piciorul de pe acceleraţie şi până la final nu s-a mai marcat.

Este a doua victorie consecutivă cu şase goluri marcate, iar pentru FC Chieşd urmează o deplasare la Giurtelec.

“Au avut şi ei ceva ocazii în prima repriză, dar s-a văzut diferenţa dintre cele două echipe. Nu ştiu ce efectiv au avut, cred că au avut şi ceva suspendări, dar noi ne-am jucat jocul, aşa cum am făcut-o de la începutul campionatului.

Păcat de paşii greşiţi cu Crişeni şi Bălan. Dar, vreau să punctez încă o dată că am pierdut la Bălan din cauza unei greşeli enorme de arbitraj. Este părerea mea şi mi-o asum, chiar dacă am văzut că mai nou apar suspendări pe ce se vorbeşte nu pe fapte. Se pare că doar arbitrii au dreptate, iar noi, antrenorii, conducătorii, jucătorii se pare că nu suntem băgaţi în seamă. Nu-şi asumă nimeni greşelile arbitrilor. 

N-am văzut, anul acesta cel puţin, ca un arbitru să fie suspendat pentru orice greşeală. Mi se pare deplasată treaba asta, din moment ce antrenorii, conducătorii sau jucătorii sunt taxaţi când greşesc. Mi se pare că arbitrii n-au nicio grijă, fie că arbitrează rău sau bine, ei vor avea meci şi în etapa următoare. Cine-i conduce, este depăşit de situaţie. Greşeala de la Bălan poate să ne coste un campionat.

În fine, a trecut faza aceea. Noi suntem o echipă omogenă, printre puţinele din campionat care am făcut doar două transferuri în vară. Avem cel mai bun atac din campionat, dar din păcate luăm şi goluri pe fondul relaxării, care s-ar putea să ne coste la sfârşit de campionat dacă vom fi la egalitate de puncte. Dar, per total, avem un joc plăcut, se văd şi antrenamentele pe care le facem. Cât despre campionat, cred că este cel mai puternic din ultimii ani, cu patru cinci echipe implicate în lupta pentru titlu”.

Bogdan Bărnuţiu – antrenor FC Chieşd

FC Chieşd – Inter Cizer 6 – 0 (3 – 0)

Au marcat: Ionuţ Moşincat (‘27 şi 50), Andrei Petrică Lăcătuş (‘34 din 11m), Ciprian Pavel (‘42 şi 58) şi Paul Pintea (‘67)

FC Chieşd: Raul Chiş – Sergiu Bercean (‘70 Paul Herman), Cristian Ţurcaş, Marius Rus, Ciprian Bărnuţiu, Alin Gomboş (‘67 Bogdan Spin), Emanuel Seran, Andrei Lăcătuş – cpt. (‘70 Daniel Supuran), Răzvan Birta (‘57 Paul Pintea), Ionuţ Moşincat şi Ciprian Pavel (‘70 Alex Lingurar). Rezerve: Adrian Lingurar – Ionuţ Zaha şi Răzvan Mierluţ. Antrenor: Bogdan Bărnuţiu. Delegat: Ioan Mărcuş

Inter: Krisztian Balog – Ştefan Nicoară (‘57 Adrian Piscoi), Mihai Bolboacă, Răzvan Criste, Lupo Lorand (cpt.), Răzvan Nicorici, Viorel Ionaşcu (‘57 David Gaidoş), Raul Silaghi (‘46 Dan Olar), Andrei Chiş (‘46 Francisco Nicolas – ’70 Rareş Nicoară), Raul Baciu şi Aakanwin Teka. Antrenor: Dan Lucaciu. Delegat: Ioan Criste

Au arbitrat: la centru - Alex Turian, asistenţi – Alexandra Opriş şi Raul Goste (toţi trei din Zalău)

Observator AJF: Vasile Olar (Şimleu Silvaniei)

Jucătorul meciului: RĂZVAN BIRTA

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 1 noiembrie.

You may also like

Leave a Comment