Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Dia Guard Divino s-a calificat în sferturile de finală la Campionatul Național!

by Darius TEGLAŞ
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Chiar dacă cei de la Dia Guard au pierdut astăzi în fața celor de la Tazzmachaft București în urma loviturilor de departajare, aceștia au reușit să se califice în sferturile de finală a Campionatului Național de Minifotbal


Dia Guard Divino a reușit să intre în sferturile de finală a Campionatului Național, de pe locul 2 în grupă, cu un total de 8 puncte.

Din păcate, Autovip Garden a avut parte de o grupă dificilă și nu a reușit să se califice în faza superioară.

În aceste condiții, Dia Guard este singura echipă sălăjeană care s-a calificat în sferturile de finală, și se află între  cele mai bune opt echipe din România.

Astăzi, 6 iulie, a avut loc meciul dintre Tazzmanchaft București și Dia Guard Divino la Campionatul Național de Minifotbal de la Oradea.

Deși sălăjenii au reușit să termine a doua repriză cu un scor egal de 2 – 2, aceștia au pierdut la loviturile de departajare, scorul final fiind 5 – 3 pentru Tazzmanchaft București.

Astfel, la final de grupă, Dia Guard a strâns un total de 8 puncte, după două victorii și două meciuri terminate cu scor egal.

Astăzi, la ora 18.00 urmează să se facă tragerea la sorți, iar Dia Guard își va afla adversara din sferturi.

Cele patru meciuri din sferturile de finală se vor desfășura în această seară, iar în cursul zilei de mâine vor avea loc semifinalele și finalele.


Dia Guard Divino Zalău – Tazzmanchaft București 2 – 2 (1 – 1); 3 – 5 după loviturile de departajare

Au marcat: Bode Mihai Andrei și Duma Sebastian Ioan respectiv Radu Răzvan și Stancu Stelian

Dia Guard Divino: Andrei Mocan – Radu Blaga, Andrei Bene, Raul Stanciu, Bogdan Ciaca, Ionuţ Blaga, Mihai Bode, Sebastian Duma şi Adrian Micaş. Antrenor: Florin Pop; Delegat: Florin Marian Raţ

Tazzmanchaft București: Ionuț Petrescu – Tudor Simon, Alexandru Selaru, Cătălin Șerban, Andrei Cârstea, Ionuț Florea, Răzvan Radu, Stelian Stancu, Sebastian Vasile și Andrei Neagoe. Antrenor: George Tomescu; Delegat:

La loviturile de departajare, pentru Dia Guard Divino a marcat Radu Blaga.

You may also like

Leave a Comment