Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Dia Guard câştigă faza judeţeană a Cupei României la minifotbal 

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Dacă în campionat s-a clasat pe locul 2, în Cupă, formaţia condusă de Florin Marian Raţ a obţinut al patrulea trofeu din istoria echipei, după ce în finală a trecut la pas de Boldor Florex Hida


Sezonul 2018 – 2019 din minifotbalul sălăjean s-a terminat odată cu finala Cupei României, care a avut loc duminică, la Baza Sportivă Onix Traian.

În finală a ajuns Dia Guard Divino şi surpriza competiţiei, Boldor Florex Hida, cea care peste câteva zile va reprezenta Sălajul şi la turneul final al Cupei de la Bacău. Până la prima participare la un turneu final, Boldor Florex Hida a încercat să impresioneze din nou la competiţia judeţeană şi să câştige trofeul, mai ales că Dia Guard Divino a avut mai mulţi jucători care au acuzat o stare de oboseală, după ce cu o zi înainte, aceştia au jucat la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, cu Unirea Mirşid.

În aceste condiţii, prima repriză a fost echilibrată, cu ocazii puţine de gol, dar până la urmă, valoarea şi-a spus cuvântul şi cu 5 minute înainte de pauză, Adrian Micaş a deschis scorul pentru Dia Guard Divino. După ce a ratat titlul, formaţia condusă de Florin Marian Raţ nu şi-a permis să piardă şi al doilea trofeu, astfel că în repriza secundă a jucat mai responsabil. Boldor Florex Hida nu a avut nimic de pierdut şi a ieşit la joc, astfel că au apărut spaţiile, iar pe contre, vicecampioana Sălajului s-a desprins decisiv. Raul Stanciu a făcut 2 – 0, după care în ultimele 15 minute, Dia Guard Divino a mai marcat de cinci ori. Sebastian Duma a reuşit “dubla”, la fel ca şi Raul Stanciu sau Adrian Micaş, iar pe lista marcatorilor şi-a mai trecut numele şi golgheterul Ciprian Pavel.

De cealaltă parte, Boldor Florex Hida a răspus doar prin reuşita lui Ioan Unguruşan, din ultimele două minute. S-a terminat 7 – 1, iar Dia Guard Divino câştigă a doua Cupă consecutivă şi a patra din istoria echipei.

Autoland Hosu nu s-a prezentat la finala mică!

Tot duminică a fost programată şi finala mică a Cupei României, care a pus faţă în faţă campioana Autovip Garden Şimleu şi ocupanta locului 3 în Superligă – Autoland Hosu. Ţinând cont că în campionat şi la turneul regional nu a reuşit mare lucru, pentru formaţia condusă de Hosu Ioan, finala mică putea reprezenta o şansă de a mai salva ceva din acest sezon. Însă, “rechinii” nu au fost interesaţi de acest joc şi nu s-au prezentat, astfel că Autovip Garden a câştigat la “masa verde” şi a obţinut trofeul cuvenit locului 3. După finalele Cupei a urmat festivitarea de premiere, iar echipele de pe podium au primit cupe, diplome, medalii dar şi mingi.

Dia Guard Divino – Boldor Florex Hida 7 – 1 (1 – 0)

Au marcat: Adrian Micaş (‘20 şi 49), Raul Stanciu (‘26 şi 46), Ciprian Pavel (‘36) şi Sebastian Duma (‘37 şi 42), respectiv Ioan Unguruşan (‘48)

Dia Guard: Andrei Mocan – Andrei Bene, Ionuţ Blaga, Radu Blaga, Sebastian Duma, Adrian Micaş, Ciprian Pavel, Alexandru Puşcaş şi Raul Stanciu. Delegat: Flore Pop. Conducător: Florin Marian Raţ

Boldor Florex: Marius Groza – Andrei Boldor, Cristian Puşcaş, Cristian Unguruşan, Dan Breban, Florin Săstraş, Sergiu Horvat, Ioan Unguruşan şi Dragoş Covaci. Delegat: Andrei Boldor

Au arbitrat: Nicolae Chiş-Ciure şi Flavius Seiche

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

You may also like

Leave a Comment