Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – Detalii de la accidentul în lanţ de la Panic. Trei persoane, între care şi o minoră de 9 ani, au fost transportate la spital

by Mihai POP
0 comment 14 views
A+A-
Reset

În evenimentul petrecut azi după-amiază la Panic au fost implicați trei șoferi din loclaităţile Crișeni Borla și Panic. În urma evenimentului, o minoră de 9 ani și două femei au suferit leziuni ușoare și au fost transportate la spital

Miercuri, 11 Ianuarie, la ora 14.18, pe D.N. 1F, în localitatea Panic, un tânăr de 23 de ani, din comuna Crișeni, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Zalău – Hereclean, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa.

Astfel, a acroșat autoturismul condus în fața sa, de o femeie de 40 de ani, din localitatea Borla.

În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 40 de ani, a fost proiectat într-un alt autoturism, aflat în fața acestuia, condus de o femeie de 63 de ani, din Panic.

În urma accidentului rutier, conducătoarea celui de-al doilea autoturism și o tânără de 17 ani, pasageră în același autoturism, o femeie de 40 de ani și o minoră de 9 ani, pasagere în cel de-al treilea autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Toate victimele au primit îngrijiri la faţa loculi, după care au fost transporte la spital pentru mai multe îngrijiri.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

You may also like

Leave a Comment