Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – Detalii de la accidentul din această dimineață din Crasna

by Mihai POP
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Două autoturisme s-au ciocnit pe Drumul Județean 108 G. Din câte se pare, un bărbat de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune laterală dreapta cu un autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani, din localitatea Ratin


Vineri, 17 februarie a.c., la ora 09.05, pe drumul județean 108 G, în localitatea Crasna, un localnic de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător în momentul punerii în mișcare a acestuia și nu a acordat prioritate de trecere vehiculelor.

Astfel, a intrat în coliziune laterală dreapta cu un autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani, din localitatea Ratin.

În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism și un bărbat de 48 de ani, din localitatea Rotin, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii sălăjeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

You may also like

Leave a Comment