Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. CSM Zalău şi-a premiat cei mai buni sportivi

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 30 views
A+A-
Reset

La fel ca şi în ultimii ani, odată cu gala “Laureaţii anului sportiv” organizată de DJST Sălaj are loc şi premierea celor mai buni sportivi din cadrul CSM Zalău


Cu această premiere a şi început evenimentul de luni, iar mai întâi cuvântul a fost luat de directorul clubului.

“Avem în faţa dumneavoastră tineri sportivi care au ales să dea tot ce pot în sportul de performanţă pentru a ajunge an de an pe cele mai înalte trepte ale podiumului, la competiţiile naţionale şi internaţionale. Le mulţumesc şi o să le încununăm reuşitele din anul 2018 pentru meritele şi performanţele obţinute. Profit de faptul că avem alături de noi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi fac un apel pentru susţinerea în dezvoltarea sportului pe plan local, construirea de noi baze sportive pentru a creea posibilitatea practicării sportului. Sunt convins că prin susţinerea lor vom realiza proiecte comune care să pună în valoarea talentul şi munca depusă de tinerii sportivi. Sportul înseamnă educaţie şi sănătate, iar sportivii sunt ambasadorii comunităţii”, a spus Silviu Mureşan.

De departe, cea mai valoroasă sportivă de la CSM Zalău este Paula Todoran, atleta fiind desemnată cea mai bună sportivă şi în 2018, pentru a noua oară în carieră.

În clasamentul întocmit la final de an, Paula Todoran a strâns 29,33 puncte, iar cele mai bune rezultate ale sportivei pregătite de Mirel Seişanu au fost locul 1 la Campionatul Balcanic de Cros (individual şi cu echipa României).

În clasament a mai punctat locul 3 la Campionatul Naţional de 10.000 de m, pentru care atleta a primit 10 puncte, în timp ce pentru locul doi la Campionatul Naţional de semimaraton, Paula Todoran a strâns 6 puncte.

La fel ca şi anul trecut, pe locul doi îl regăsim pe pugilistul Adrian Popuţea, pentru care anul 2018 a fost ultimul din cariera de sportiv. Popuţea şi-a încheiat cariera cu o medalie de bronz la Campionatul Naţional de seniori, iar pentru această realizare a primit 10 puncte în acest top de final de an întocmit de CSM Zalău.

O modificare a ierarhiei faţă de anul trecut se poate vedea la a treia treaptă a podiumului, unde se sitează doi pugilişit, Paul Magdaş pregătit de Ioan Dragoş şi Darius Forai antrenat de Adrian Popuţea. În cazul celor doi sportivi se poate constata un salt impresionant.

Dacă Magdaş a fost anul trecut pe locul 8, Darius Forai a ocupat locul 7. Ambii sportivi au obţinut în 2018 locul 2 la Campionatul Naţional de tineret.

Cu 4 puncte după locul 3 la Campionatul Naţional de tineret, pugilista Florina Gorgan ocupă poziţia a patra în acest top, în timp ce pe locul 5 se află tot doi pugilişti, Denis Stoica, pregătit de Ioan Dragoş şi Adelina Milaş, pregătită de Adrian Popuţea Locul 6 în clasament este rezervat practicanţilor de radioamatorism, Iuliu Nemet şi Dumitru Butcovan, care au câte  3 puncte după ce au obţinut locul 2 la Campionatul Naţional de multiband. Trei sportive se clasează pe poziţia a şaptea, este vorba de Margareta Hidigan (box), Eric Verdeş (tenis) şi Alina Oşan (box), iar pe locul 8 se află Sergiu Todoran şi Andreea Varga .

Două pugiliste se află pe locul 9, Larisa Criste şi Carla Plosca, în timp ce pe locul 10 se clasează doar pugiliste, Aliza Lucza, Roxana Lingurar şi Maria Teglaş, care au obţinut locul 3 la Campionatul Naţional de cadeţi. Ca şi o concluzie trebuie precizat că în acest top au fost incluşi 19 sportivi, dintre care nu mai puţin de 15 pugilişti.

You may also like

Leave a Comment