Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Spectacol în ring la Cupa Meseş, în seara în care au fost premiaţi cei mai buni sportivi de la CSM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 44 views
A+A-
Reset

După Cupa Meseş, conducerea Clubului Sportiv Municipal a premiat cei mai buni sportivi ai clubului în anul competiţional 2021. Diana Tănăsescu a ocupat locul 1, sportivă ce în acest a cucerit Cupa României, Campionatul Naţional şi a obţinut şi locul 5 la Europene


Joi după amiază, CSM Zalău a organizat Cupa Meseş la box, competiţie urmată de festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi ai clubului în anul competiţional 2021. Spectacoul din ring a fost unul garantat, având în vedere că au boxat cei mai buni pugilişti de la Clubul Sportiv Municipal, precum şi sportivi de la SCM Bacău, Chimia Rm. Vâlcea sau Crişul Oradea.

În ring au urcat nume deja cunoscute la nivel local şi naţional, precum Cristian Terec, Diana Tănăsescu, Margareta Hidigan sau Paul Magdaş, precum şi alţi pugilişti aflaţi în ascensiune şi care în acest an au fost medaliaţi la Cupa României sau Campionatul Naţional.

Una peste alta, în ring a fost spectactol, iar după ce competiţia a luat sfârşit, conducerea CSM Zalău şi-a premiat cei mai buni sportivi din acest an.

Directorul Silviu Mureşan s-a ocupat de oficierea festivităţii, alături de Puiu Ştreang.

Cel mai bun sportiv de la CSM Zalău în anul 2021 a fost o pugilistă. Este vorba despre Diana Tănăsescu, sportivă ce în acest an a cucerit atât medalia de aur la Campionatul Naţional, cât şi Cupa României. Mai mult, sportiva s-a clasat şi pe locul 5 la Campionatul European.

Însă, mai multe detalii pe acest subiect, dar şi despre rezultatele înregistrate la Cupa Meseş, în ziarul Sportul Sălăjean.

Sursa foto: AMC Fotograf

You may also like

Leave a Comment