Responsive Menu
Add more content here...


Foto – Colonelul Florin Pop condus pe ultimul drum de colegi și înmormântat cu onoruri militare

Lacrimi și durere mare astăzi, când, colonelul Florin Pop a fost condus pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a avut loc astăzi, la cimitirul ortodox din Municipiul Zalău

by Mihai POP
0 comment 3,9K views
A+A-
Reset

O mare de oameni, colegi, familia apropiații dar și oficialități au participat astăzi la înmormântarea pompierului sălăjean, colonelul Florin Pop.

Tragedia care a lovit Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Porolissum” al judeţului Sălaj, a avut astăzi un deznodământ oficial, colonelul Florin Pop a fost condus pe ultimul drum, salvatorul fiind înmormântat la Zalău, în cimitirul ortodox.

Fostul ”cavaler al focului” a fost înmormântat cu onoruri militare așa cum i se cuvine unui adevărat pompier trecut în eternitate.

Salvatorii pompieri iubesc și respectă viața. De aceea se și luptă pentru salvarea a tot ceea ce înseamnă viață. Totodată, pompierii conștientizează și respectă moartea, din cauză că, aproape zilnic, ei duc o luptă nedreaptă cu moartea.

Pompierii se luptă pentru salvarea vieții semenilor, însă, cel mai trist este că, uneori rănile nevăzute ale acestei continue înfruntări îi răpun chiar pe salvatori.

Camaradul pompierilor sălăjeni, colonelul Florin Pop ne va veghea din Ceruri.

”Astăzi a fost o zi neagră pentru toți cei care l-au cunoscut pe colonelul POP Florin. El a fost condus pe ultimul drum de către familie, oficialități, colegi și apropiați. Fostul ”cavaler al focului” a fost înmormântat cu onoruri militare așa cum i se cuvine unui adevărat pompier trecut în eternitate. Veți rămâne veșnic în amintirea noastră OMUL care a pus siguranța și binele celorlalți mai presus de orice. De acum, colegul nostru, ne va coordona din Ceruri! Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!”, este mesajul ISU Sălaj.

Dumnezeu să-l odihnească!

You may also like

Leave a Comment