Foto – Colindători din sistemul de protecție specială, la sediul DGASPC Sălaj

by Mihai POP
0 comment 69 views
A+A-
Reset

Prilej de bucurie şi speranţă, magia Crăciunului şi sărbătorile de iarnă creează, ca în fiecare an, o atmosferă specială pentru copiii, tinerii şi vârstnicii ocrotiţi în unităţile de asistenţă socială ale Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sălaj, care se pregătesc cu entuziasm să intre în spiritul plin de emoţie al acestor zile speciale

DGASPC Sălaj, este în această perioadă gazda colindelor care readuc Sfințenia Crăciunului de altă dată! Au fost colindati cu stelute în priviri, cu emoție în glas de “copiii Direcției” mai mari sau mai mici, mai cuminți sau mai rebeli, mai sfioși sau mai veseli și de către colegii din centre.

Startul colindelor cu mesaj profund, pur și cu o vibrație misterioasă, creștină care le-a adus lacrimi în ochi, bucuria de a colinda împreună, fiori în suflet dar și răgaz pentru o clipă de la tumultul vieții a fost dat de colegii din cadrul CSS Șimleu Silvaniei, urmați de colegii si beneficiarii centrelor din: CSS nr. 2 Jibou, CSS Crasna, CSS Cehu Silvaniei, CSS Jibou-CTF Someș Odorhei , CSS Zalău nr.2 și de copiii de la CSS Șimleu Silvaniei.

Ei au pregătit un emoționant moment care a cuprins cele mai frumoase colinde cu care suntem obișnuiți în preajma sărbătorilor de iarnă.

Galbenă gutuie, Dulce, amăruie, Lampă la fereastră, Toată iarna noastră! Sus pe cerul înstelat, Mândra stea s-a arătat, Și cu flori de măr în mână, Se coboară peste stână, Leru-i ler, au fost din câteva colinde cântate de aceștia.

Colinda a fost răsplătită pe măsură, aceștia primind câte-un pachet.

You may also like

Leave a Comment