Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. „Colindă” din poartă în poartă la cuplurile de aur din comuna Năpradea. „Aveau lacrimi în ochi”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 37 views
A+A-
Reset

În Ajun de Anul Nou, primarul Vasile Fodor şi viceprimarul Eugenia Pop au „colindat” 11 cupluri din comună care în acest an sărbătoresc „Nunta de Aur”. „Au fost foarte emoţionaţi şi chiar aveau lacrimi în ochi. Au rămas şi ei impresionaţi şi s-au bucurat”, spune primarul comunei Năpradea


Final de an fericit pentru 11 cupluri din comuna Năpradea care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Primăria premia aceste cupluri în cadrul Concertului de Colinde care avea loc anual.

Însă, cum în acest an nu a fost posibilă organizarea evenimentului, autorităţile locale au găsit o altă variantă.

Aşa se face că în ultima zi a anului 2020, primarul Vasile Fodor, însoţit de doamna viceprimar, Eugenia Pop, au „colindat” din poartă în poartă”, cele 11 cupluri care sărbătoresc „nunta de aur”.

Emoţie până la lacrimi

Cuplurile de aur au fost surprinse de gestul autorităţilor locale, unii fiind emoţionaţi până la lacrimi.

Primăria şi Consiliul Local a premiat cele 11 cupluri cu un buchet de flori, o diplomă şi un premiu în bani.

„Au fost 11 cupluri pe care am încercat să le stimulăm în preajma anului nou. În fiecare an avea loc această premiere în cadrul Concertului de Colinde pe care îl organizam anual. Anul acesta a fost mai diferit şi nu am putut organiza. Însă, am găsit o soluţie. Am considerat că aceste cupluri merită felicitate şi premiate aşa că le-am vizitat pe fiecare în parte. Au fost foarte emoţionaţi şi chiar aveau lacrimi în ochi. Au rămas şi ei impresionaţi şi s-au bucurat”, ne-a declarat Vasile Fodor – primarul comunei Năpradea.

Cinci familii sunt din Cheud, două din Năpradea, trei din Traniş şi o familie din Someş Guruslău.

You may also like

Leave a Comment