Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Ceremonie de avansare în grad la Inspectoratul de Jandarmi Județean Sălaj

by Mihai POP
0 comment 36 views
A+A-
Reset

La sediul Inspectoratul de Jandarmi Județean Sălaj a avut loc astăzi, 1 august, o ceremonie în care au fost înaintați în gradul următor a cadrelor militare care îndeplinesc stagiul minim în grad


Astăzi, 01 august 2022, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj a avut loc ceremonia de avansare în gradul următor a cadrelor militare care îndeplinesc stagiul minim în grad și condițiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificările și completările ulterioare.

Pentru orice militar, avansarea în gradul următor reprezintă un semn de prețuire a efortului constant și a devotamentului față de arma din care face parte, precum și un impuls de energie pozitivă și determinare pentru viitor.

Tot în cadrul acestei activități, cu ocazia trecerii în rezervă, colegul nostru plt.adj. (r) Ciurean Sorinel-Dinu a primit o plachetă de onoare și o diplomă de excelenă, pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul unității noastre” au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj.

Colegilor avansați în gradul următor le transmitem cele mai frumoase gânduri împreună cu îndemnul de a sluji patria cu devotament și de a fi permanent în slujba comunității, colegului nostru plt.adj. (r) Ciurean Sorinel-Dinu, trecut în rezervă, îi urăm multă sănătate, multe bucurii şi o pensie cât mai îndelungată, iar noului nostru coleg, cpt. Catană Remus-Mădălin, mult succes în carieră”, au mai transmis aceștia.

You may also like

Leave a Comment