FOTO. Cei mai buni sportivi de la CSM Zalău, premiaţi de conducerea clubului

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 126 views
A+A-
Reset

CSM Zalău a avut un an foarte bun din punct de vedere al rezultatelor obţinute de sportivi, în special de către cei de la secţia de box. Diana Tănăsescu continuă să fie o stea în ascensiune şi în acest an şi-a completat palmaresul cu alte titluri importante la Campionatele Naţionale sau Cupa României. Sportiva a reuşit să devină şi vicecampioană europeană, o premieră pentru boxul din Sălaj. Aceste rezultate nu aveau cum să nu o situeze pe sportiva din Şimleu Silvaniei pe primul loc în clasamentul celor mai buni sportivi de la CSM Zalău. De altfel, tot clasamentul este dominat de către sportivi de la secţia de box. Pe locul secund al clasamentului s-a situat Paul Magdaş, iar podiumul a fost completat Maria Szatmari.

Din topul celor mai buni sportivi de la CSM Zalău mai fac parte Rareş Grama, Margareta Hidigan, Andreea Varga, David Chiş, Andreea Ardelean, Kallos Alexandra (toţi de la secţia de box), precum şi Iarina Precup, Antonio Taloş (tenis de masă), Mario Criste (lupte libere), Luca Fărcaş (box) şi Camelia Chira (tenis de masă).

“A fost un an bun din punct de vedere al performanţelor sportive atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Am avut reprezentanţi care au urcat pe podium atât la Europene, cât şi la Balcaniadă. Titlul de vicecampioană europeană este un rezultat extraordinar. Suntem pe un trend ascendent şi cred că anul viitor o să fim mult mai buni dacă ne creştem copiii pe care îi avem la grupele mai mici. Am început să avem rezultate şi cu secţia de lupte libere, sigur, la categorii de copii, dar îi aşteptăm să crească şi suntem siguri că vor obţine rezultate şi la categorii mai mari de vârstă”, ne-a declarat Silviu Mureşan – directorul CSM Zalău.

Conducerea clubului a făcut eforturi considerabile pentru a organiza această gală, din cauza restricţiilor impune de ordonanţa guvernului cu privire la plăţi. Astfel, joi, 21 decembrie, la Sala Sporturilor din Zalău avut loc o festivitate de premiere în care au fost premiaţi cei mai buni sportivi ai clubului.

Rezultatele obţinute de aceştia au fost recompensaţi cu un premiu în bani, dar şi o diplomă.

“Nu o să mă las în niciun an. Am făcut eforturi şi anul trecut şi anul acesta şi voi căuta soluţii de fiecare dată astfel încât sportivii să fie recompensaţi. În cele din urmă, după eforturi considerabile, am obţinut o sumă de bani de la Minister pentru premierea celor mai buni sportivi. Am făcut eforturi şi vom face întotdeauna pentru a recompensa performanţa. Până la urmă, premierea este motivaţională pentru sportivi”, a conchis Silviu Mureşan.

You may also like

Leave a Comment