Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Căminul cultural din Chechiş a fost reabilitat prin CNI

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 49 views
A+A-
Reset

Primăria Bălan a obţinut finanţare de la Compania Naţională de Investiţii pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea căminului cultural din satul Chechiş, proiect în valoare de aproape 1,4 milioane de lei


Unul dintre şantierele pe care s-a lucrat intens în ultimele luni a fost cel de la Căminul Cultural din Chechiş, lucrări finalizate în cursul acestui an. Primăria Bălan a obţinut finanţare pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea căminului cultural din satul Chechiş prin Compania Naţională de Investiţii.

Valoarea proiectului a fost de 1.380.822,53 de lei, iar de lucrări s-a ocupat firma Edilas AGG SRL din Zalău. Primăria Bălan a dorit să modernizeze căminele culturale din satele comunei, iar după ce în urmă cu câţiva ani au fost modernizate căminele din Gălpâia, Chendrea şi Gâlgău Almaşului, a venit rândul căminului din Chechiş să fie adus la standarde moderne.

Clădirea a fost reabilitată, modernizată şi dotată, astfel că la căminul din Chechiş sunt condiţii moderne, unde se pot organiza diverse evenimente. Lucrările au început în primăvara anului 2021 şi au fost finalizate în cursul acestui an.

You may also like

Leave a Comment