Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Călin Marincaş şi Balagyan Brigitta, premiaţi de primarul Ionel Ciunt pentru performanţele obţinute la Campionatul European de Karate Tradiţional din Portugalia

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 220 views
A+A-
Reset

Campionul european şi vicecampioana europeană au fost răsplătiţi pentru rezultatele lor de către Ionel Ciunt – primarul municipiului Zalău, înainte de startul partidei de fotbal din Cupa României, dintre SCM Zalău şi FCU 1948 Craiova


Recent a avut loc Campionatul European de karate tradiţional din Portugalia, acolo unde clubul SCM Zalău a fost reprezentat de către Călin Marincaş şi Balagyan Brigitta. Pentru a 25-a oară în carieră, Marincaş a devenit, din nou, campion european, în timp ce Brigitta a obţinut titlul de vicecampioană europeană.

Medalia de aur a fost prima pentru clubul SCM Zalău la un Campionat European, cât despre Călin Marincaş a fost doar o confirmare a valorii sale incontestabile.

Performanţele celor doi nu au fost trecute cu vederea, iar cei doi au fost premiaţi chiar de către Ionel Ciunt – primarul municipiului Zalău.

Astfel, înainte de meciul de fotbal din Cupa României dintre SCM Zalău şi FCU 1948 Craiova, cei doi au fost prezentaţi în faţa unei tribune pline şi au primit din partea clubului o plachetă personalizată. La mica festivitate, alături de primarul Ionel Ciunt a fost prezent şi Fazakas Nicolae – viceprimar al municipiului Zalău.

„Am avut plăcerea ca în startul meciului dintre SCM Zalău şi FCU 1948 Craiova să felicit şi să-i premiez pe Călin Marincaş şi Balagyan Brigitta, pentru rezultatele obţinute la Campionatul European de Karate Tradiţional din Portugalia, desfăşurat în perioada 25 – 29 octombrie”, a declarat Ionel Ciunt.

You may also like

Leave a Comment