Foto – Bilanţ la Tineretul Social Democrat Sălaj

by Mihai POP
0 comment 46 views
A+A-
Reset

Echipa de tineret a TSD Sălaj încheie anul 2023 plini de recunoștință și mândri de realizările lor. Cea mai specială recunoștință se îndreaptă către doamna președinte OFSD Sălaj


Tinerii TSD Sălaj se pot mândri cu activitățile lor pentru acest an. Sunt plini de recunoștință și mândri de realizările lor și asta datorită faptului că sunt o echipă unită.

Marți, în cadrul ședinței anuale de bilanț au făcut analiza anuală a activității TSD Sălaj și se declară multumiți de tot ceea ce au realizat în acest an! Au fost onorați să aibă alături la ședința de bilanț anual, conducerea organizației județene PSD Sălaj.

Împreună, au purtat discuții productive despre subiecte esențiale pentru viitor:

1. Raportul de activitate 2023- Au evaluat realizările lor din acest an și și-au exprimat aprecierea pentru progresul făcut.

2. Planurile pentru viitoarele acțiuni- Au stabilit strategii și direcții pentru inițiativele viitoare, menite să aducă un impact pozitiv în comunitate.

Mulțumim organizației județene pentru prezența și sprijinul constant. Dedicația voastră ne îndrumă și ne motivează”, transmit tinerii sociali democrați.

O recunoștință specială se îndreaptă către doamna președinte OFSD Sălaj.

Mulțumim totodată, întregii echipe TSD Sălaj pentru efortul și pasiunea cu care lupta pentru a aduce schimbări pozitive și a schimba percepția comunității asupra tinerilor din politica. Cert este ca suntem o echipă unită, puternică și mereu alături de oameni, gata să ne dedicăm pentru a construi un viitor mai bun”, transmite echipa TSD Sălaj.

You may also like

Leave a Comment