Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Au fost finalizate lucrările la dispensarul medical din Zimbor

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 28 views
A+A-
Reset

În perioada următoare, autorităţile locale se vor ocupa de dotarea dispensarului şi totodată se vor pregăti pentru recepţia lucrărilor de construcţie, însă, mai este o mică problemă cu care se confruntă primarul comunei. “Sper ca odată finalizat acest proiect, să găsim şi un medic de familie”, spune Gabriel Mureşan


Gabriel Mureşan este un primar implicat şi devotat şi care începând din anul 2008 se zbate pentru binele cetăţenilor din comuna Zimbor.

În ultimii ani, nivelul de trai a crescut, iar în cel mai scurt timp, în comună va funcţiona şi un dispensar medical modern. Autorităţile locale au depus un proiect prin PNDL 2, în valoare de 1.118.000 lei, iar lucrările au început la finalul anului 2019.

A fost demolată o clădire veche în care ani la rând a funcţionat un bar, iar pe locul respectiv s-a început construcţia dispensarului. Este o construcţie modernă ce va avea nu mai puţin de patru cabinete şi toate dotările necesare pentru ca cetăţenii să beneficieze de cele mai bune servicii.

Proiectul a fost finalizat, iar autorităţile locale se pregătesc pentru recepţia lucrărilor.

Totodată, în perioada următoare, urmează şi dotarea dispensarului medical.

După finalizarea recepţiei şi a dotărilor, dispensarul va fi dat în folosinţă, cu condiţia ca un medic de familie să-şi manifeste interesul de a profesa în comuna Zimbor.

“Nu avem medic de familie în comună. Sper ca odată finalizat acest proiect să găsim şi un medic de familie. Condiţiile sunt foarte bune şi Primăria îşi propune să ofere şi alte facilităţi pe lângă profesarea în dispensarul care oferă condiţii ca şi cabinetele de la oraş”.

Gabriel Mureşan – primarul comunei Zimbor

You may also like

Leave a Comment