Responsive Menu
Add more content here...


Foto – Ateliere de creaţie și multă veselie în curtea Consiliului Județean Sălaj cu ocazia sărbătorilor pascale

Păun uriaș, iepurași, ouă colorate, și chiar Căsuța Muzicală - sunt decorațiuni care s-au instalat în această perioadă în curtea Consiliului Județean Sălaj

by Mihai POP
0 comment 64 views
A+A-
Reset

Cei mai mici spectatori se vor putea bucura de ateliere cu idei pentru decorarea ouălor de Paşte sau pentru realizarea unor accesorii speciale, dar şi de animaţii inspirate de legenda iepuraşului de Paşte.

Astfel că, cu ocazia sărbătorilor pascale, curtea interioară a Consiliului Județean Sălaj s-a transformat într-un spațiu al bucuriei și al culorilor.

Decorațiunile tematice – iepurași, puișori, ouă încondeiate și încărcate de flori, ciupercuțe, un păun uriaș, Căsuța Muzicală, copăcei împodobiți cu ouă colorate, alături de simpatica mascotă Iepure au adus zâmbete pe fețele sutelor de copii care au trecut pragul în ultimele zile.

Cei mici au luat parte la ateliere interactive și creative, cercuri de lectură, au descoperit expoziții de carte și au aflat informații despre tradițiile și obiceiurile pascale.

Evenimentele sunt organizate în colaborare cu colegii de la Biblioteca Județeană “I.S. Bădescu” Sălaj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău și A.D.I. Țara Silvaniei și vor continua în perioada premergătoare Paștelui Ortodox.

 

You may also like

Leave a Comment