Responsive Menu
Add more content here...


Foto – Aniversare specială la Jibou! Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, premiate de primarul Dan Ghiurco

Cuplurile din Jibou au fost sărbătorite pentru reușita lor de a împlini 50 de ani de căsătorie sau chiar mai mult. Evenimentul a avut loc pe astăzi și a fost organizat de Administrația Locală

by Mihai POP
0 comment 378 views
A+A-
Reset

Într-o zi memorabilă la Jibou, Administrația Locală a marcat cu solemnitate și emoție faptele remarcabile celor 27 cupluri, care au sărbătorit împlinirea a 50 de ani de căsătorie.

Aniversare specială la Jibou

Cu diplome, flori și premii, cuplurile au fost apreciate pentru devotamentul lor în a menține o căsnicie solidă.  Ziua de 17 mai 2024, va rămâne o zi specială, care a adus bucurie și emoție pe chipurile sărbătoriților.

Manifestarea s-a desfășurat, la Casa Orășenească de Cultură din Jibou și s-a bucurat de o participare frumoasă.

50 de ani de căsătorie neîntreruptă, înseamnă că indiferent de cele intervenite într-o viață, bune sau rele, împreună se pot “muta munții”, iar valorile familiei și respectul sunt modele de viață!

La rândul lor, senorii prezenți la eveniment s-au arătat încântați de gestul autorităților locale din oraș, de a premia cuplurile care au reușit să treacă prin frumusețea și greutățile vieții împreună, împlinind 50 de ani de căsnicie neîntreruptă.

”De fiecare dată, la NUNTA DE AUR, mă încearcă sentimente de prețuire și admirație față de aceste “modele de conviețuire”. Ele sunt modele atât pentru #familie, cât și pentru generația tânăra. Dumnezeu sa-i binecuvânteze!”, a transmis viceprimarul Vlad Pașcalău.

Cuplurile de aur  ne amintesc că iubirea adevărată este despre răbdare, încredere și respect, iar căsnicia este o călătorie în care se împărtășesc bucuriile și greutățile. Această festivitate este o oportunitate pentru comunitatea noastră de a reflecta asupra valorilor care susțin o relație de-a lungul anilor.

”Vă dorim să aveți parte de tot ceea ce este mai frumos și valoros în viață, multă sănătate și bucurii alături de persoana pe care ați ales-o pentru eternitate. Felicitări tuturor cuplurilor premiate pentru această aniversare! Să aveți parte de mulți ani frumoși și sănătoși împreună!” – este mesajul primarului, Dan Ghiurco.

You may also like

Leave a Comment