Foto. Acțiunile desfăşurate la Centrul de zi pentru copii, în această perioadă

by Mihai POP
0 comment 46 views
A+A-
Reset

Primăria Municipiului Zalău, prin Direcția de Asistenta Socială, se preocupă mereu de Centrul de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți. Acest proiect de interes social activează din 2022, funcționează după orele de școală, este gratuit și acopera activități de învățare și dezvoltare pentru copiii din grupul țintă

Prin acțiunile Centrului, Primăria Municipiului Zalău oferă toate serviciile de care copiii au nevoie pentru a duce o viață decentă: masă caldă, sprijin și suport la efectuarea sarcinilor școlare, consiliere socială şi excursii.

Mai mult decât un pachet de activități menit să ajute copilul sală se integreze social și să nu părăsească școala, programul Centrului de zi are în vedere crearea unei comunități solide și sănătoase.

Odată cu apropierea Sărbătorilor de iarnă, administrația locală a răsplătit munca și efortul depus de către beneficiarii Centrului. Astfel, Direcția de Asistenă Socială s-a mobilizat eficient împreună cu Biserica Logos, Organizația Rotary și alți tineri implicați pentru a le răsplăti străduința copiilor, oferind fiecăruia daruri care le-au adus zâmbete pe chip.

De altfel, în luna decembrie, la Centrul de zi s-au desfășurat cele mai frumoase activități cu specificul Sărbătorilor de iarnă, printre care amintim:

Primăria Municipiului Zalău prin Direcția de Asistenta Sociala se preocupa mereu de Centrul de Zi pentru copii aflați in situație de risc de separare de părinți. Acest proiect de interes social, local, activează din 2022, funcționează după orele de școala, este gratuit și acopera activități de învățare și dezvoltare pentru copii din grupul ținta.

Prin acțiunile centrului, Primăria Mun. Zalău, oferă toate serviciile de care copiii au nevoie pentru a duce o viața decenta: masa caldă, sprijin și suport la efectuarea sarcinilor școlare, consiliere sociala, excursii, etc.

Mai mult decât un pachet de activități menit sa ajute copilul sa se integreze social și sa nu părăsească școala, programul centrului de zi are in vedere crearea unei comunități solide și sănătoase.

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarna, Primăria Mun Zalău a răsplătit munca și efortul depus de către beneficiarii centrului. Astfel DAS s-a mobilizat eficient impreuna cu Biserica Logos, Organizația Rotary și alți tineri implicați pentru a le răsplăti străduința copiilor, oferind fiecăruia daruri care le-au adus zâmbete pe chip.

De astfel, în luna Decembrie la Centrul de Zi s-au desfășurat cele mai frumoase activități cu specificul sărbătorilor de iarna printre care:

– împodobirea bradului

– ⁠decorul spațiului din centru

– ⁠vânătoare de comori

– ⁠povestea pomului de iarna

– ⁠scrisoare lui Moș Crăciun

– ⁠Semnificația religioasă a sărbătorilor de iarna

– ⁠vizionarea filmului “Cronicile Crăciunului”

– ⁠Primirea colindătorilor de la centrul speranța

Motto-ul Centrului este – Împreună lucrăm pentru a bucura inimile copiilor!

You may also like

Leave a Comment