Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Accident rutier în faţa Gării din Zalău

Un autocamion a acroşat un autoturism aflat la semafor şi a dărâmat un indicator de la marginea drumului. Evenimentul a avut loc luni, 17 iunie

by Mircea ARDELEAN
0 comment 3,2K views
A+A-
Reset

La orele amiezii, pe raza municipiului Zalău a avut loc un accident rutier.  Evenimentul a avut loc undeva în jurul orei 12.20, chiar în faţa Gării.

Un autoturism marca Alfa Romeo se deplasa pe direcţia Panic – Zalău. Maşina condusă de un bărbat s-a oprit regulamentar la semafor.

Din spate, rula un autocamion, care nu a mai reuşit să frâneze şi a acroşat maşina aflată la semafor.

Conducătorul auto de pe autotren a încercat să evite impactul, dar nu a mai reuşit acest lucru. A reuşit totuşi să evite un contact violent şi a virat mult stânga. A avariat partea stângă a autoturismului şi s-a oprit în scuarul dintre cele două sensuri de circulaţie lovind un indicator.

Probabil că aceasta a fost şi cea mai bună variantă a şoferului care avea în spate câteva tone, o variantă prin care pagubele materiale şi chiar oameneşti să fie la minim.

Până la urmă, totul s-a terminat cu bine, evenimentul soldându-se fără victime, doar cu avarii la cele două autovehicule.

You may also like

Leave a Comment