Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Accident grav pe Meseş – O persoană a rămas încarcerată

by Mircea ARDELEAN
0 comment 21 views
A+A-
Reset

În această dimineaţă, în jurul orei 10.30, pe Meseş a avut loc un accident rutier. Două maşini s-au ciocnit violent, iar două persoane au suferit răni

Marţi, 16 august, la ora 10:25, pe Drumul Național 1F, în zona Meseș (între localităţile Zalău şi Ciumărna), s-a produs un accident grav de circulație, în care două persoane au suferit răni.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că un autoturism condus de un tânăr, de 24 de ani, din județul Bihor, conducea pe Drumul Național 1 F, din direcția Zalău către Cluj-Napoca.

La un moment dat, maşina condusă de bihorean, un autoturism marca SEAT Leon, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă, din sens opus, de către un clujean, de 24 de ani.

În urma evenimentului, șoferul din Bihor a rămas încarcerat, fiind rănit grav. În aceste momente, personalul medical efectuează manevre de resuscitare, victima aflându-se în stare de inconștiență.

Conducătorul auto din județul Cluj nu consumase alcool.

Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului și vor continua cercetările pentru a stabili, cu exactitate, cauza și împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

You may also like

Leave a Comment