Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Accident cu șase victime la Jibou / A fost activat PLANUL ROȘU

Un accident rutier s-a produs vineri dimineața pe raza localității Jibou. Șase persoane au fost rănite. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie

by Mihai POP
0 comment 2.7K views
A+A-
Reset

În această dimineață, în jurul orei 08.12, a avut loc un grav accident de circulație la ieșire din Jibou spre Zalău.

Pompierii militari intervin în aceste momente la un accident rutier produs pe raza localităţii Jibou. Din primele informaţii, evenimentul s-a produs între 2 autoturisme și au fost implicate 12 persoasne.

Au fost alocate urmatoarele forțe: trei autospeciale de interventie și 6 ambulanțe. Șapte persoane au fost transportate la Upu Smurd Zalău. Celelalte persoane implicate nu au necesitat transportul la spital.

Potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1H Letca-Nușfalău, la kilometrul 93+650 de metri, în zona localității Jibou, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, soldat cu rănirea a șase persoane, ce primesc îngrijiri medicale la fața locului.

A fost activat planul roșu de intervenție.

Traficul rutier a fost oprit în ambele direcții pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Revenim cu amănunte.

You may also like

Leave a Comment