Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. 10 ani de SMURD în Sălaj. La eveniment a fost prezent ministrul Lucian Bode şi secretarul de stat Raed Arafat

by Mihai POP
0 comment 87 views
A+A-
Reset

Evenimentul a avut loc în sala „Porolissum” a Centrului de Cultură și Artă din Zalău, unde ministrul Lucian Bode şi secretarul de start Raed Arafat au felicitat întreg colectivul de SMURD Sălaj. S-au acordat plachete de onoare, iar în semn de apreciere a meritelor deosebite în activitatea desfășurată în acesti 10 ani de SMURD, Lucian Bode a acordat Emblema de Onoare a MAI celor două entități implicate în acțiuni de urgență în județul Sălaj – ISU Sălaj și UPU-SMURD

S-au împlinit 10 ani de SMURD în Sălaj, iar evenimentul a fost marcat aşa cum se cuvine, prin prezenţa ministrului Lucian Bode şi a secretarului de stat Raed Arafat, care joi au fost prezenţi la Zalău. La eveniment a fost prezent şi adjunctul Inspectorului General al IGSU, general de brigadă – Miron-Adrian Chichişan.

Evenimentul a avut loc în sala „Porolissum” a Centrului de Cultură şi Artă din Zalău, unde ministrul Afacerilor Interne şi secretarul de stat au felicitat întreg colectivul SMURD Sălaj şi au oferit mai multe plachete de onoare.

În semn de apreciere a meritelor deosebite în activitatea desfășurată în aceşti 10 ani de SMURD, Lucian Bode a acordat Emblema de Onoare a MAI celor două entități implicate în acțiuni de urgență în județul Sălaj – ISU Sălaj și UPU-SMURD.

În cei 10 ani de existenţă, SMURD Sălaj a avut aproape 30.000 de intervenţii. Am fost onorat să le fiu alături salvatorilor din județul Sălaj la împlinirea unui deceniu de la înființarea SMURD Sălaj.În ultimii zece ani, profesioniștii Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare si Descarcerare au fost mereu la datorie, în slujba comunității, reușind prin profesionalism și eficiență să fie plasa de siguranță pentru sălăjeni.Profesionalismul sălăjenilor care activează în domeniul situațiilor de urgență a depășit granițele României, demonstrând în misiunile din Grecia la care au participat în această vară că sunt salvatori experimentați și dăruiți total misiunilor de salvare. Voi fi, în continuare, un susținător al proiectelor de dezvoltare a sistemului național de gestionare a situațiilor de urgență, componentă vitală a Ministerului Afacerilor Interne. Aceștia sunt doar primii 10 ani dintr-o poveste de viaţă ce este scrisă zi de zi la nivelul județului Sălaj și care va fi clădită în continuare prin fapte de curaj și misiuni îndeplinite cu succes. Vă mulțumesc, dragi salvatori, pentru devotamentul cu care răspundeți de fiecare dată apelurilor de ajutor și pentru fiecare viață salvată.Mult succes în misiunile viitoare!”, a transmis ministrul Lucian Bode.

După primii 10 de ani de activitate, SMURD Sălaj merită nu una, ci mai multe note de 10. Un 10 pentru vieţile salvate, un 10 pentru curaj, dăruire şi devotament, un 10 pentru toate autorităţile locale, judeţene şi naţionale care au contribuit la dotarea şi dezvoltarea acestui serviciu în judeţul nostru şi încă un 10 pentru piloţii, medicii, paramedicii, asistenţii medicali, pompierii militari şi voluntarii care fac astăzi parte din frumoasa familie SMURD Sălaj. La mulţi ani şi multă putere de muncă tuturor celor ce fac parte din frumoasa ‘familie’ SMURD Sălaj”, transmite Dari Toma, prefectul judeţului Sălaj.

You may also like

Leave a Comment