Responsive Menu
Add more content here...


Fostul portar al campioanei CFR Cluj revine pe lista marcatorilor!

by Călin ONICAŞ
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Cristian Man, pentru care momentul de apogeu a fost victoria de la Manchester din Liga Campionilor, vrea să devină unul dintre golgheterii vicecampioanei Dumbrava Gîlgău, pentru care acum două sezoane  a înscris 12 goluri. În carieră, zălăuanul a apărat și poarta Universităţii Cluj, rivala de moarte a celor de la CFR


Formaţia condusă de Marius Paşca a reuşit scorul etapei în faţa celor de la Olimpic Bocşa, care în acest început de sezon a primit nu mai puţin de 35 de goluri!?! Chiar dacă a fost lipsită de câteva piese importante, precum Marius Haiduc, Flaviu Bărnuţiu sau Alex Pop, Dumbrava Gîlgău a făcut instrucţie cu Cosmin Sabou şi compania.

Şi, prea multe despre acest joc nu sunt de spus, deoarece experimentatul Vlad Bonţe a fost obligat să scoată mingea din plasă de şapte ori, doar în prima repriză. În plus, amfitrionii au mai avut şi alte bune oportunităţi de a înscrie.

În aceste condiţii, gazdele au redus motoarele după revenirea de la vestiare, când în teren şi-a făcut apariţia noua gardă. Cu această ocazie, am remarcat şi debutul lui Marius Aurel Rus – un jucător talentat de doar 17 ani, care la juniori a fost căpitan de echipă.

S-a terminat 8 – 0, iar jumătate dintre reuşite au fost semnate de Florin Săstraş, toate marcate într-un interval de doar 15 minute! A fost un meci special şi pentru Cristian Man. Fostul goal-keeper al campioanei CFR Cluj, care în anul 2012 se bucura cu “ceferiştii” pe Old Trafford, după un succes istoric în faţa lui Manchester United, şi-a înscris numele pe lista marcatorilor!

Acum vreo trei ani, după ce a renunţat la fotbalul de performanţă, zălăuanul de 25 de ani şi-a aruncat mănuşile de portar, urcând tocmai în avanposturi! Şi, Cristi Man nu a fost rău deloc, astfel că – în campionatul 2017 – 2018 – fostul portar a marcat 12 goluri! În sezonul trecut, acesta a făcut o pauză, deoarece a urmat Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti!

“Nu mai intru în poartă; acum plăcerea mea e să joc în teren! Mihai Lung şi Raul Bumbaş sunt doi portari buni şi poarta de la Dumbrava se află pe mâini bune. În primele etape am fost fundaş, că acolo a fost nevoie, dar acum vreau să simt golul şi sper să rămân atacant, ca şi în partida cu Bocşa. Vreau să dau gol în fiecare meci!”.

 Cristian Man – atacant Dumbrava Gîlgău

 

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 9 octombrie.

 


Dumbrava Gîlgău – Olimpic Bocşa 8 – 0 (7 – 0)

Au marcat: Florin Săstraş (‘15, 16, 21 şi  30), Cristian Man (‘18), Raul Brînduşe (‘26), Cosmin Pop (‘33-aut.) şi Sebastian Turbucean (‘69)

Dumbrava: Raul Bumbaş (‘46 Mihai Lung) – Ionuţ Noje, Marius Cheţa (cpt.), Ionuţ Gîrbouan, Vlad Negrean, Sebastian Turbucean, Sergiu Horvat, Raul Brînduşe (‘75 Cristian Pop), Cristian Unguruşan, Florin Săstraş (‘65 Aurel Rus) şi Cristian Man (‘63 Alex Nerţan). Rezerve: Marius Rus, Marius Haiduc şi Robert Rus. Antrenor: Marius Paşca. Delegat: Aurel Pintican

Olimpic: Vlad Bonţe – Bogdan Saitoş (‘46 Ionuţ Neaga), Cosmin Pop, Cosmin Cozma, Uszkai Bela, Dacian Iacob, Artur Ciontoş (‘75 Claudiu Mărcuş), Vlad Balota, Cosmin Sabou (cpt.), Alin Mierea şi Mihai Ardelean. Rezerve: Ioan Barou – Balla Tibor şi Adrian Bob. Delegat: Ioan Mărcuş

Cartonaş roşu: Cosmin Pop (‘90+1)

Au arbitrat: la centru – Sergiu Duma (Zalău), asistenţi – Alex Turian (Zalău) şi Alin Pop (Meseşenii de Jos)

Observator AJF: Florin Morar (Zalău)

Jucătorul meciului: FLORIN SĂSTRAŞ


 

You may also like

Leave a Comment