Responsive Menu
Add more content here...


Fosta glorie a lui Dinamo – Florentin Petre – antrenorul de la Unirea Ungheni. Ce spune despre SCM Zalău!

Fostul internaţional susţine că SCM Zalău are o echipă valoroasă, cu jucători cu experienţă, dar spune că echipa sa este pregătită să facă faţă adversarului

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 3.4K views
A+A-
Reset

Pentru a ajunge în finala barajului pentru Liga a II-a, SCM Zalău trebuie să treacă de Unirea Ungheni. Gruparea de sub Meseş are în faţă o echipă incomodă, care se află pentru al doilea an la rând în această fază a competiţiei.

Unirea are un lot bun pentru Liga a III-a, dar şi un antrenor cu nume. Este vorba de Florentin Petre, fostul căpitan de la Dinamo Bucureşti, club pentru care a jucat mai bine de 10 ani.

Florentin Petre a preluat Unirea Ungheni în iarnă şi speră să-i ducă pe mureşeni în Liga a II-a. Fostul internaţional a mai antrenat la nivelul ligii secunde, la Dacia Unirea Brăila şi Ceahlăul Piatra Neamţ. A mai fost pe banca celor de la Dinamo II, Foresta Suceava, Luceafărul Oradea, dar şi la FC Braşov.

Înaintea barajului cu SCM Zalău, Florentin Petre s-a arătat încrezător şi spune că echipa sa este pregătită de această confruntare.

”Mai sunt patru meciuri până la promovare şi sperăm ca miercuri şi sâmbătă să le câştigăm pe primele două pentru a ajunge în finală. Aceasta este dorinţa noastră a tuturor.Pregătim jocul cu SCM Zalău la fel cum le-am pregătit pe toate celelalte. Nu este ceva extraordinar. Întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, care au jucat şi în Liga 1. Au un grup unit, dar şi un buget extraordinar de mare pentru nivelul Ligii a III-a. Ei se chinuie de câţiva ani să promoveze şi cu siguranţă vor veni să câştige şi să meargă în finală.Avem tot ce ne trebuie vizavi de adversarul nostru, analize şi secretele noastre. Pe noi ne interesează cel mai mult să ne facem jocul nostru, care l-am dezvoltat în ultima perioadă”, a declarat Florentin Petre.

 

You may also like

Leave a Comment